Kinderopvang Houten

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Houten!

Je kind gaat op avontuur bij BLOS en verkent spelenderwijs de wereld. Maakt vriendjes en ontdekt nieuwe vaardigheden en talenten. Dit doen we met uitdagende activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kind. Bij BLOS kinderopvang staat de ontwikkeling van jouw kind centraal.

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO)

In Houten vind je ons in de omgeving van:

Houten Zuid Oost (Mossen)

Houten Zuid West (Muren)

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Daarom staat kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Op onze locaties en bij onze pedagogisch medewerkers.

BLOS voelt als een tweede thuis en jouw kind staat altijd op nummer één. Je kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen.

Gedurende de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo blijf je toch betrokken, ook al ben je er zelf even niet.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs verkent.

Bij ons speelt je peuter lekker met leeftijdsgenootjes en prikkelen we de fantasie van je zoon of dochter. Door samen te ontdekken wat het al kan of weet, waarbij we onze aanpak altijd afstemmen op de leeftijd en vaardigheden van jouw kindje. Spelen is ook dé manier voor je peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Bij BLOS gaan we verder dan alleen de opvang van jouw kind. We stimuleren het om uitdagingen aan te gaan en zijn of haar talenten te ontdekken.

Na schooltijd is het eerst tijd voor een hapje en een drankje. Je kind kan dan ook even zijn verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. En voor kinderen die liever rustig aan hun huiswerk werken, ook dat kan bij BLOS.

Stoere, beweeglijke kinderen halen hun hart op bij onze Sport BSO. Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding