Kinderopvang IJsselstein

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in IJsselstein!

Bij BLOS gaat je kind op avontuur. Met uitdagende en afwisselende activiteiten, afgestemd op de leeftijd van jouw kind, is geen dag hetzelfde. Spelen, vriendjes maken, knuffelen, talenten ontdekken en nieuwe vaardigheden leren. BLOS gaat verder dan alleen kinderopvang.

Kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO)

In IJsselstein vind je ons in de omgeving van:

Benschopperpoort en het Podium

IJsselveld West

Kasteelkwartier

Zenderpark

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf brengen is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS. Daarom staan kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Dat zie je in alles terug, in onze locaties én in onze pedagogisch medewerkers.

BLOS voelt als een tweede thuis en jouw kind staat bij ons altijd op nummer één. We geven het veel liefde en persoonlijke aandacht. De individuele ondersteuning in de ontwikkeling van jouw kleintje in een fijne omgeving is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Gedurende de dag volg je de belevenissen van je kind via de BLOS app! Zo blijf je toch betrokken, ook al ben je er zelf even niet.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Zodra jouw kind twee jaar wordt, is hij dreumes af en wordt hij peuter. Bij BLOS stemmen we onze aanpak altijd af op de leeftijd en vaardigheden van je kind.

Wij vinden het belangrijk dat het zich ontwikkelt in een geborgen en liefdevolle omgeving, maar ook dat het lekker speelt met leeftijdsgenootjes. Daarvoor krijgt je kind bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen.

Peuters leren spelenderwijs de wereld ontdekken, waarbij we fantasie en op verkenning gaan actief stimuleren. En spelen is voor jouw peuter dé manier zich voor te bereiden op de basisschool.

Ben je benieuwd naar meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees dan verder!

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na een schooldag gaat jouw kind ontspannen, maar ook veel toffe dingen doen. Wij gaan verder dan alleen de opvang van je kind. We stimuleren het uitdagingen aan te gaan en zijn of haar talenten te ontdekken.

Na schooltijd komt jouw kind even bij van de dag en kan het tijdens het eet- en drinkmoment zijn verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. En voor kinderen die liever rustig aan hun huiswerk werken, ook dat kan bij BLOS.

Nieuwsgierig naar extra informatie? Lees snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding