Kinderopvang Leiden

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Leiden!

Op onze kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang locaties in Leiden is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In een vertrouwde en veilige omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. We gaan samen op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar. En misschien maken we daarbij wel onvergetelijke herinneringen voor later.

Onze kinderopvang locaties in Leiden zijn gericht op een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Natuur, beweging en plezier staan daarbij centraal. We gaan vaak naar buiten en bieden talloze bewegingsactiviteiten aan. Op ons kinderdagverblijf serveren we dagelijks een versbereide warme maaltijd.

Kom gerust eens kijken op onze buitenschoolse opvang locatie in Leiden. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in. Je bent van harte welkom!

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf in Leiden

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf even niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Op ons kinderdagverblijf in Leiden zorgen we voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Waarin je kind alle liefde krijgt en de volle aandacht van de beste mensen. Zodat het vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer en sterker, in zijn of haar eigen tempo.

We kijken goed naar de ontwikkeling van je kind. Naar waar het staat, wat het al kan en minder goed kan. We spelen in op zijn of haar talenten en interesses en sluiten aan op wat je kind nodig heeft. De verschillende (spel)materialen in de groepsruimtes dagen je kind uit om op ontdekking te gaan.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch altijd nog een beetje bij. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een persoonlijke overdracht bij het breng- en haalmoment en periodiek vindt er een 10-minutengesprek plaats waarin we de ontwikkeling van jouw kind samen bespreken.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder over het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang in Leiden

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en lekker speelt met leeftijdgenootjes. Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen.

Onze ruime groepsruimtes nodigen je kind uit tot ontdekken, leren en ontwikkelen. Er is divers spelmateriaal aanwezig dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. In de beweegstudie met zachte matten doen we beweegactiviteiten, zoals yoga, judo en dans. En al dat spelen kost natuurlijk energie! Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Spelen is dé manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de volgende stap. Zo kan je zoon of dochter vol zelfvertrouwen de overstap naar de basisschool maken. En als je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang dan is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de overgang naar de BSO zo makkelijk mogelijk maken.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel verder over de peuteropvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

Peuter op het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die jouw kind thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

We beginnen altijd met een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal aan ons kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

We hebben ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens de schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met diverse basisscholen in Leiden waarvan wij kinderen ophalen en veilig naar onze BSO brengen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen-zaklopen-bij-de-bso-van-blos

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding