Kinderopvang Leiden

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Leiden!

Op onze buitenschoolse opvang in Leiden is elke dag een avontuur. Ontdekken wie je bent en wat je in je hebt.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In een vertrouwde in veilige omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. We gaan samen op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar. En misschien maken we daarbij wel onvergetelijke herinneringen voor later.

Onze buitenschoolse opvang in Leiden is gericht op een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Natuur, beweging en plezier staan daarbij centraal. We gaan vaak naar buiten, bieden talloze bewegingsactiviteiten aan en maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen en biologische levensmiddelen.

Kom gerust eens kijken op onze buitenschoolse opvang locatie in Leiden. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in. Je bent van harte welkom!

Buitenschoolse opvang

In Leiden vind je onze buitenschoolse opvang in het Noorderkwartier in Leiden-Noord

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die jouw kind thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

We beginnen altijd met een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal aan ons kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

We hebben ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens de schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met diverse basisscholen in Leiden waarvan wij kinderen ophalen en veilig naar onze BSO brengen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen-zaklopen-bij-de-bso-van-blos

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding