Kinderopvang Lisse

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Lisse!

Op onze kinderopvang locaties in Lisse is elke dag een avontuur. Op onze kinderdagverblijven en naschoolse opvang ontdekt je kind spelend wie het is en wat het in zich heeft en gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. Wij zorgen voor een omgeving die vertrouwd en veilig voelt. Zodat jouw kind vol vertrouwen kan groeien in zijn of haar eigen tempo.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit met een gevarieerd en eigentijds aanbod dat we blijven toetsen aan de nieuwste inzichten. We gaan op zoek naar wat je kind al kan of minder goed kan en wat zijn of haar talenten zijn. Op periodieke basis houden we een gesprek met jou, waarin we samen de ontwikkelingen van jouw kind bespreken. 

In het ouderportaal en de -app houden we je op de hoogte van de belevenissen van jouw kind. In de tijdlijn sturen we je foto's, korte berichten en/of een verslag van de dag van jouw kind. Zo blijf je toch betrokken ook als je er even niet bent.

Kom eens een kijkje nemen bij een van onze kinderopvang locaties in Lisse. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of plan zelf een (digitale) rondleiding in. Je bent van harte welkom!

In Lisse vind je op verschillende plekken BSO's en kinderdagverblijven van BLOS kinderopvang. Ontdek ze hieronder!

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf even niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We zorgen voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Waarin je kind alle liefde krijgt en de volle aandacht van de beste mensen. Zodat het vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer en sterker, in zijn of haar eigen tempo.

We kijken goed naar de ontwikkeling van ieder kind. Naar waar het staat, wat het al kan en minder goed kan. We spelen in op zijn of haar talenten en interesses en sluiten aan op wat je kind nodig heeft. Diverse activiteiten, spelmaterialen en speelhoeken zorgen voor afwisseling en avontuur. Zodat je kind stap voor stap op ontdekkingstocht kan gaan en zich ontwikkelt tot prachtig mooi mens. En omdat jouw leven al druk genoeg is, maken we je het graag zo makkelijk mogelijk. Daarom zorgen wij voor luiers, eten en drinken.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch altijd nog een beetje bij.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een persoonlijke overdracht bij het breng- en haalmoment en periodiek vindt er een 10-minutengesprek plaats waarin we de ontwikkeling van jouw kind samen bespreken.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder over het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Het leert spelenderwijs de wereld te ontdekken; dé manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Wanneer je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang in Nieuwegein is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de stap naar de BSO zo klein mogelijk maken.

Benieuwd naar nog meer informatie? Lees dan snel verder  over de peuteropvang van BLOS kinderopvang! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die het thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

Eerst is het tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de BSO van BLOS in Lisse is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met diverse basisscholen in Lisse waarvan wij kinderen ophalen en veilig naar de BSO brengen. Lees meer over welke basisscholen dat zijn.

Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang? Lees dan meer op de buitenschoolse opvang pagina. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding