Kinderopvang Nieuwegein

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Nieuwegein!

Jouw kind gaat bij ons op avontuur. Met een uitdagend en afwisselend activiteitenprogramma, precies afgestemd op de leeftijd van jouw kind, is geen dag hetzelfde. Knuffelen, spelen, vriendjes maken, nieuwe vaardigheden leren en talenten ontdekken. BLOS is meer dan alleen kinderopvang.

Kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO)

In Nieuwegein vind je ons in de wijken:

Doorslag

Hoog Zandveld

Merwestein

Vreeswijk

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Daarom staan kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Op onze locaties en bij onze pedagogisch medewerkers.

BLOS voelt als een tweede thuis en jouw kind staat altijd op nummer één. Je kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen.

Gedurende de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo blijf je toch betrokken, ook al ben je er zelf even niet.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs verkent.

Bij ons speelt je peuter lekker met leeftijdsgenootjes en prikkelen we de fantasie van je zoon of dochter. Door samen te ontdekken wat het al kan of weet, waarbij we onze aanpak altijd afstemmen op de leeftijd en vaardigheden van jouw kindje. Spelen is ook dé manier voor je peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na een schooldag gaat jouw kind ontspannen en vooral toffe dingen doen. Bij BLOS gaan we verder dan alleen jouw kind opvangen. We stimuleren het om uitdagingen aan te gaan en zijn of haar talenten te ontdekken. Na schooltijd komt jouw kind even bij van de schooldag en kan het tijdens het eet- en drinkmoment zijn verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. En voor kinderen die eerst liever rustig aan hun huiswerk beginnen, ook dat kan bij BLOS.

Nieuwsgierig naar extra informatie? Lees hier meer over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding