Kinderopvang Noordwijkerhout

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Noordwijkerhout!

Op onze kinderopvang locaties in Noordwijkerhout is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft en gaat het op ontdekking in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving zodat je kind vol zelfvertrouwen kan groeien in zijn of haar eigen tempo.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later.

Kom eens kijken op een van onze kinderopvang locaties in Noordwijkerhout. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een (digitale) rondleiding in. Je bent van harte welkom!

BLOS kinderopvang vind je op verschillende locaties in Noordwijkerhout. Ontdek ze hieronder!

Peuteropvang, tussenschoolse- en buitenschoolse opvang

Onze kinderopvang locaties vind je in de wijk:

Noordwijkerhout

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Peuteropvang

Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Een aantal ochtenden in de week is je kind welkom in Noordwijkerhout om bij ons spelend te leren. We lezen voor, zingen liedjes, knutselen en doen spelletjes. 

Op de peuteropvang van BLOS kinderopvang in Noordwijkerhout leert je kind iedere dag iets nieuws. We werken met de Uk & Puk methode, een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De thema's sluiten aan bij de belevingswereld van peuters. Zo bereiden we je kind voor op de overstap naar de basisschool. 

Wanneer je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang in Noordwijkerhout dan is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de overgang naar de BSO zo makkelijk mogelijk maken.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de peuteropvang van BLOS kinderopvang, of bekijk de folder!

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen hun hart ophalen op onze veelzijdige BSO in Noordwijkerhout. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. We bieden een breed aanbod aan activiteiten en doen net die dingen die je kind thuis niet doet. 

We beginnen altijd met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Even bijkomen van de schooldag en samen kletsen. Daarna is het tijd voor actie! Je kind mag zelf kiezen aan welke activiteiten het deelneemt. Bij de BSO van BLOS kinderopvang in Noordwijkerhout is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze buitenschoolse opvang heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens de schoolvakanties en studiedagen.

We werken nauw samen met basisschool St. Victor in Noordwijkerhout. Onze BSO bevindt zich in hetzelfde pand als de school. Zodra de schoolbel gaat, stromen vanuit alle klassen de kinderen binnen en gaan we samen toffe dingen doen. Je leest hier meer over op de locatiepagina van de BSO Pilarenlaan.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding