Kinderopvang Nootdorp

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Nootdorp!

Op onze kinderopvang locaties in Nootdorp is elke dag een avontuur. Spelend ontdekken wie je bent en wat je in je hebt. Je kind gaat bij ons op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. Wij zorgen voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien in zijn of haar eigen tempo.

Je vindt ons kinderdagverblijf en onze BSO aan de ’s-Gravenweg 5 in Nootdorp. Zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang heeft een eigen ruimte die volledig is ingericht op de leeftijd van de kinderen. Ook buiten op het plein hebben we genoeg ruimte om leuke dingen te doen. De dagen bij BLOS kinderopvang vliegen voorbij!

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij een van onze kinderopvang locaties in Nootdorp. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan zelf een rondleiding in.

BLOS kinderopvang vind je in het dependance gebouw van basisschool De Waterwilg en basisschool De Winde in Nootdorp. Ontdek ze hieronder!

Peuteropvang en buitenschoolse opvang

In Nootdorp vind je onze kinderopvang locaties in de volgende wijk:

's-Gravenhout

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt. Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen.

Op onze peuteropvang krijgt je kind de ruimte om zoveel mogelijk zelfstandig te doen en te ontdekken. Denk aan zelfstandig de boterham smeren, schoenen aantrekken en fruit snijden. Zo stimuleren we de zelfredzaamheid van je peuter en bereiden we het voor op de overstap naar de basisschool.

Doordat onze peuteropvang en buitenschoolse opvang zich in hetzelfde pand bevinden, raakt je kind alvast gewend aan de kinderen en pedagogisch medewerkers van de BSO. Dat zorgt voor een makkelijke en prettige overgang.

Benieuwd naar nog meer informatie? Lees dan snel verder  over de peuteropvang van BLOS kinderopvang! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. Onder begeleiding van onze vakkrachten maakt je kind kennis met verschillende activiteiten, zoals sport en bewegen, muziek, dans, theater, techniek, natuur en beeldende vorming. Zo leert je kind elke dag iets nieuws en ontdekt het wat hij of zij echt leuk vindt.

Eerst is het tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de BSO van BLOS in Nootdorp is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met basisschool De Waterwilg en basisschool Omnia. Deze twee scholen zitten in hetzelfde pand als onze buitenschoolse opvang. Kinderen uit de onderbouw halen we op uit de klas.

Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang? Lees dan meer op de buitenschoolse opvang pagina. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding