Kinderopvang Oegstgeest

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Oegstgeest!

Op ons kinderdagverblijf en de BSO in Oegstgeest is elke dag een avontuur. Bij ons ontdekken kinderen spelend wie ze zijn en wat ze in zich hebben.

Onze pedagogisch medewerkers willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In een veilige en vertrouwde omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later.

Kom kijken bij ons kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan een (digitale) rondleiding in.

In Oegstgeest vind je ons in de wijk Nieuw-Rhijngeest tussen Rijnsburg en Oegstgeest in de nieuwbouw waarin ook basisschool Het Dok gevestigd is. Ontdek meer over de locatie van BLOS via de locatiepagina hieronder. 

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

In Oegstgeest vind je ons in de volgende wijk:

Nieuw-Rhijngeest

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin je kind vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer, sterker. Op zijn of haar eigen tempo.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder over het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen hun hart ophalen op onze BSO in Oegstgeest. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. We bieden een breed aanbod aan activiteiten en doen net die dingen die je kind thuis niet doet.

We beginnen altijd met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Even bijkomen van de schooldag en samen kletsen. Daarna is het tijd voor actie! Je kind mag zelf kiezen aan welke activiteiten het deelneemt. Bij de BSO van BLOS kinderopvang in Oegstgeest is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze buitenschoolse opvang heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens de schoolvakanties en studiedagen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding