Kinderopvang Overveen

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Overveen!

Op onze buitenschoolse opvang in Overveen is elke dag een avontuur. Door uiteenlopende activiteiten ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We zorgen daarbij voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien en zijn of haar talenten ontdekt.

Onze BSO in Overveen is gevestigd in het Sportcomplex Tetterode. Hierdoor hebben we genoeg ruimte om afwisselende (sport)activiteiten te doen. Naar de vele sportmogelijkheden hebben we ook veel aandacht voor natuurbeleving. Zodra het kan gaan we op ontdekkingstocht in de bossen en duinen. 

Kom samen gerust eens bij ons kijken, we laten je graag zien wat onze naschoolse opvang jouw kind te bieden heeft. Neem hiervoor contact op voor het maken van een afspraak of plan een (digitale) rondleiding in. Tot snel!

Buitenschoolse opvang (BSO)

In Overveen vind je ons hier:

Meer over BLOS Contact

Ontdek onze BSO in Overveen

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn of haar vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie! 

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen-zaklopen-bij-de-bso-van-blos

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding