Kinderopvang Rotterdam

Welkom bij BLOS kinderopvang in Rotterdam!

Op onze kinderopvang locaties in Rotterdam is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waar je kind op zijn of haar eigen tempo kan groeien tot zelfstandig mens.

Op ons kinderdagverblijf vangen we kinderen op van 0 tot 4 jaar. We hebben babygroepen (0-2 jaar), dreumesgroepen (1,5-2,5 jaar), peutergroepen (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar). Kinderen van 2 tot 4 jaar met een VE-indicatie bieden we extra ondersteuning in taal en rekenen, maar ook bij de motorische of sociaal-emotionele ontwikkeling. Een aantal ochtenden in de week komt je kind bij ons spelend leren. We lezen voor, zingen liedjes en doen spelletjes. Zo leert je kind elke dag iets nieuws.

Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar halen hun hart op bij onze buitenschoolse opvang. Op onze BSO komt je kind in aanraking met verschillende soorten sport en spel. We gaan samen op zoek naar de talenten van jouw kind en ontdekken wat hij of zij echt leuk vindt.  

Via de ouderapp houden we je op de hoogte van alle avonturen en belevenissen van je kind. In de tijdlijn delen we foto’s, korte berichten en/of een verslag van de dag van jouw kind. Ook vind je in de ouderapp het activiteitenprogramma op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang, nieuws over de locatie en je kunt er al jouw praktische zaken regelen.  

Benieuwd naar onze kinderopvanglocaties in Rotterdam? Kom gerust een kijkje nemen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan een rondleiding in.

In Rotterdam vind je verschillende BLOS kinderopvang locaties in de buurten Feijenoord en Kop van Zuid. Ontdek ze allemaal!

Kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang

In Rotterdam vind je onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in de volgende buurten:

Feijenoord

Kop van Zuid

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf in Rotterdam

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen we bij BLOS als geen ander. Daarom zorgen we voor een fijne en vertrouwde omgeving waarin je kind alle liefde en de volle aandacht krijgt om te groeien tot een prachtig mooi mens.

Op ons kinderdagverblijf in Rotterdam willen we je kind echt iets leren; nieuwe vaardigheden, iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Daarom kijken we goed naar zijn of haar ontwikkeling. We kijken naar waar het staat, wat het goed en minder goed kan, naar zijn talenten en interesses en spelen daaropin.

De diverse speelhoeken, spelmaterialen en activiteiten op ons kinderdagverblijf zorgen voor afwisseling en avontuur. Zo kan je kind op ontdekking en in zijn of haar eigen tempo groeien. Al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag en geven we je kind vier dagen per week een versbereide, warme maaltijd.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder over het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang in Rotterdam

Wanneer je kind twee jaar is bereikt het de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt. Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Op ons kinderdagverblijf krijgt je kind alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Spelen is dé manier om je zoon of dochter voor te bereiden op de basisschool.

Kinderen vanaf twee jaar met een VE-indicatie krijgen op ons kinderdagverblijf extra ondersteuning in taal en rekenen. Maar ook bij de motorische of sociaal-emotionele ontwikkeling. We zingen liedjes, doen spelletjes, vertellen verhaaltjes en luisteren naar elkaar. Met het speciale VVE-programma zorgen we voor een goede overstap van het kinderdagverblijf naar de basisschool.

Wanneer je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS, dan is het altijd mogelijk om te wennen. Zo maken we de overgang van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang makkelijk en prettig.

Wil je nog meer weten? Lees dan snel verder over de peuteropvang van BLOS kinderopvang! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO) in Rotterdam

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen na schooltijd op avontuur op onze veelzijdige buitenschoolse opvang. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Met het brede activiteitenprogramma bomvol leuke, uitdagende en eigen activiteiten zorgen we ervoor dat je kind zich spelenderwijs ontwikkelt. Op de buitenschoolse opvang is altijd wel iets leuks te doen!

Op onze Sport BSO in de wijk Feijenoord staan sport en spel centraal. We beschikken over zes tennisbanen waar we genoeg ruimte hebben voor gevarieerde sportactiviteiten, zoals tennis, badminton, voetbal en tikkertje. In de ruime binnenruimte doen we knutsel-, kook- en theateractiviteiten. En in de chillhoek kan je kind rustig een boek lezen of huiswerk maken.

Onze buitenschoolse opvang heeft ruime openingstijden en biedt opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met verschillende basisscholen in Rotterdam. We halen de kinderen op en brengen ze veilig naar onze BSO. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding