Kinderopvang Utrecht

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Utrecht!

Je kind gaat bij ons op avontuur. Met een uitdagend en afwisselend activiteitenprogramma, precies afgestemd op de leeftijd van jouw kind, is geen dag hetzelfde. Knuffelen, spelen, vriendjes maken, nieuwe vaardigheden leren en talenten ontdekken. BLOS is meer dan alleen kinderopvang.

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Daarom staat kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Op onze locaties en bij onze pedagogisch medewerkers.

BLOS voelt als een tweede thuis en jouw kind staat altijd op nummer één. Je kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen.

Gedurende de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo blijf je toch betrokken, ook al ben je er zelf even niet.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Wanneer je kind twee jaar wordt, bereikt het de peuterleeftijd. Bij BLOS stemmen we onze aanpak altijd af op de leeftijd van je kind.

Jouw peuter ontdekt bij ons de wereld spelenderwijs. Door lekker te spelen met leeftijdsgenootjes. Door het prikkelen van de fantasie en samen te onderzoeken wat het al kan of weet, waarbij we altijd rekening houden met de individuele ontwikkeling van jouw kind.

Al dat spelen en ontdekken kost energie. We zorgen daarom voor voldoende rustmomenten tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

 

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na een schooldag ontspant je kind en doet vooral veel toffe dingen bij ons. Bij BLOS gaan we verder dan alleen de opvang van jouw kind. We stimuleren het om uitdagingen aan te gaan en zijn of haar talenten te ontdekken.

Na schooltijd komt je kind even bij van de schooldag en kan het tijdens een hapje en een drankje zijn verhaal kwijt. Dan is het tijd voor actie, samen of alleen. En voor kinderen die liever rustig aan hun huiswerk werken, ook dat kan bij BLOS.

Stoere, beweeglijke kinderen halen hun hart op bij onze Sport BSO’s en een heuse Scouting BSO. Nieuwsgierig en op zoek naar extra informatie? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding