Kinderopvang Utrecht

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Utrecht!

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Utrecht is elke dag een avontuur. Spelend ontdekken wie je bent en wat je in je hebt.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In een veilige en vertrouwde omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later.

Sportieve, beweeglijke kinderen halen hun hart op bij twee van onze Sport BSO's in Utrecht. Op deze locaties komt je kind in aanraking met verschillende soorten sport. En niet alleen vind je in Utrecht BSO's voor sportliefhebbers, er is ook een Scouting BSO! Je kind is hier de hele dag buiten om samen gave activiteiten te doen. En als het weer zich eens van de slechte kant laat zien dan zetten we deze lekker voort in onze ruime binnenruimtes.

Kom kijken bij een van onze kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang locaties. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan een rondleiding in.

In Utrecht vind je verschillende BLOS locaties. Ontdek ze allemaal!

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin je kind vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer, sterker. Op zijn of haar eigen tempo.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Bij ons speelt je peuter met leeftijdsgenootjes en prikkelen we de fantasie van je zoon of dochter. Door samen te ontdekken wat het al kan of weet, waarbij we onze aanpak altijd afstemmen op de leeftijd en vaardigheden van je kind. Samen bereiden we het voor op de volgende stap: de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat je kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

We starten met een eet- en drinkmoment en ondertussen kan je kind zijn verhaal kwijt. Daarna komen we in actie, samen of alleen.

We geven de ruimte, maar dagen ook uit om op avontuur te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en talenten te ontdekken. Bij de BSO's van BLOS is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Al onze BSO's hebben ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken nauw samen met diverse basisscholen in Utrecht waarvan wij kinderen ophalen.

Nieuwsgierig en op zoek naar extra informatie? Lees dan hier meer over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding