Kinderopvang Velp

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Velp!

Op onze kinderopvang locaties in Velp (Gld) is elke dag een avontuur. Je kind ontdekt spelend wie het is en wat het in zich heeft en gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. Wij zorgen voor een omgeving die vertrouwd en veilig voelt. Zodat jouw kind vol vertrouwen kan groeien in zijn of haar eigen tempo.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit met een gevarieerd en eigentijds aanbod dat we blijven toetsen aan de nieuwste inzichten. We gaan op zoek naar wat je kind al kan of minder goed kan en wat zijn of haar talenten zijn. Op periodieke basis houden we een gesprek met jou, waarin we samen de ontwikkelingen van jouw kind bespreken. 

In het ouderportaal en de -app houden we je op de hoogte van de belevenissen van jouw kind. In de tijdlijn sturen we je foto's, korte berichten en/of een verslag van de dag van jouw kind. Zo blijf je toch betrokken ook als je er even niet bent.

Kom eens een kijkje nemen bij ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvanglocatie in Velp. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een (digitale) afspraak of plan zelf een rondleiding in. Je bent van harte welkom!

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO)

Je vindt ons in de buurt van:

Velp

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Kinderopvang betekent voor ons samenwerken aan de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven. We denken altijd met je mee.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij en altijd op de hoogte.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo bereiden we het gericht voor op de volgende stap. Zodat het lekker in zijn vel, vol zelfvertrouwen de overstap kan maken naar de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die het thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met diverse basisscholen in Velp waarvan wij kinderen ophalen en veilig naar de BSO brengen. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding