Kinderopvang Voorburg

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Voorburg!

Voorheen waren wij Kindercentrum ZieZoo. Met ingang van 1 november 2021 zijn we samen met BLOS kinderopvang verdergegaan. Dezelfde warme en vertrouwde omgeving, maar dan onder een nieuwe naam.

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties in Voorburg is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je kind in zijn of haar eigen tempo kan groeien. Stap voor stap maken we de wereld steeds een stukje groter en bereiden we je kind voor op de overstap naar de basisschool. Op onze kinderdagverblijven stimuleren we je kind om zoveel mogelijk zelf te doen, zoals zelf eten opscheppen, fruit snijden en de jas aan- en uittrekken.

Wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, stroomt het gemakkelijk door naar onze buitenschoolse opvang. In Voorburg hebben we twee BSO-locaties. Eén op sportpark ’t Loo en één op het terrein van kinderboerderij Essesteijn. Beide locaties lenen zich uitstekend voor uitdagende en afwisselende activiteiten. De middagen vliegen voorbij!

Kom kijken bij een van ons kinderdagverblijven of buitenschoolse opvanglocaties. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan een rondleiding in.

In Voorburg vind je verschillende BLOS locaties. Ontdek ze hieronder!

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang

In Voorburg vind je ons in de volgende wijken:

Damsigt

Voorburg Midden Zuid

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Kwaliteit en veiligheid staan daarom bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. We hebben fijne groepsruimtes die volledig zijn ingericht op jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook in onze tuin is er genoeg ruimte voor plezier.

Al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag en krijgt je kind dagelijks een versbereide warme maaltijd. Je baby of peuter kan, wanneer jij dat toestemming voor geeft, bij ons buiten slapen in een speciaal buitenbedje. Slapen in de buitenlucht heeft diverse voordelen. Het zorgt voor een betere weerstand en extra vitamine D. Daarnaast is slapen in de natuur heel rustgevend.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij en altijd op de hoogte.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt. Voor peuters is het niet alleen belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat ze lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Dat is precies wat onze peuteropvang biedt.  

Op onze peuteropvang leert je kind elke dag iets nieuws. Nieuwe vaardigheden, maar ook omgaan met andere kinderen en sluiten van vriendschappen. We geven je kind de ruimte om zoveel mogelijk zelfstandig te doen en te ontdekken. Samen bereiden we het voor op de volgende stap: de basisschool.

Wanneer je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang in Voorburg, is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de overstap naar de BSO zo makkelijk mogelijk maken.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. Dat doen we onder begeleiding van onze vakkrachten die allemaal hun eigen specialisme hebben, zoals sport en bewegen, techniek, natuur, dans, theater en beeldende vorming. Je kind bepaalt zelf aan welke activiteiten het deelneemt en leert op een leuke en uitdagende manier zijn of haar talenten kennen.

We beginnen altijd met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie! Samen of alleen. Bij de BSO’s van BLOS in Voorburg is altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze BSO-locaties zijn geopend tot 19:00 uur en bieden de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding