Kinderopvang Wijk bij Duurstede

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Wijk bij Duurstede!

Op ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang locaties in Wijk bij Duurstede is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We weten wat er nodig is om je kind te ondersteunen in de ontdekkingsreis en ontwikkeling tot prachtig mooi mens. Dat doen wij we met alle liefde en onze volle aandacht. 

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In de veilige en vertrouwde omgeving van ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang locaties in Wijk bij Duurstede, groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later.

Kom eens een kijkje bij ons nemen. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan zelf een rondleiding in.

In Wijk bij Duurstede vind je drie BLOS locaties. Ontdek ze hieronder!

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Kwaliteit en veiligheid staan daarom bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Op onze locatie en bij onze pedagogisch medewerkers.

We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin je kind vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer, sterker. Op zijn of haar eigen tempo.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Het leert spelenderwijs de wereld te ontdekken; dé manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die het thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel. Is jouw kind een echte sportfanaat? Dan is onze Sport BSO bij hockeyvereniging Dorsteti een aanrader! 

Eerst is het tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de BSO's van BLOS is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Wij werken samen met diverse basisscholen in Wijk bij Duurstede waarvan wij kinderen ophalen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding