Kinderopvang Zeist

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Zeist!

Jouw kind gaat op avontuur bij BLOS en verkent spelenderwijs de wereld. Maakt vriendjes en ontdekt nieuwe vaardigheden en talenten. Dit doen we met uitdagende activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kind. Bij BLOS kinderopvang staat de ontwikkeling van jouw kind centraal.

Kinderdagverblijf en peuteropvang

Je vindt ons hier:

Meer over BLOS Contact

Ontdek ons kinderdagverblijf en peuteropvang in Zeist

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Daarom staat kwaliteit en veiligheid bij ons voorop. Dat zie je in alles terug. Op onze locaties en bij onze pedagogisch medewerkers.

BLOS voelt als een tweede thuis en jouw kind staat altijd op nummer één. Je kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen.

Gedurende de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo blijf je toch betrokken, ook al ben je er zelf even niet.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS.

Zien, voelen, proeven en beleven bij BLOS kinderopvang

Peuteropvang

Wanneer je kind twee jaar wordt, bereikt het de peuterleeftijd. Bij BLOS stemmen we onze aanpak altijd af op de leeftijd van je kind.

Jouw peuter ontdekt bij ons de wereld spelenderwijs. Door lekker te spelen met leeftijdsgenootjes. Door het prikkelen van de fantasie en samen te onderzoeken wat het al kan of weet, waarbij we altijd rekening houden met de individuele ontwikkeling van jouw kind.

Al dat spelen en ontdekken kost energie. We zorgen daarom voor voldoende rustmomenten tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

 

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding