Kinderopvang Zeist

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Zeist!

Op ons kinderdagverblijf in Zeist is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We weten wat er nodig is om je kind te ondersteunen in de ontdekkingsreis en ontwikkeling van baby tot prachtig mooi mens. Dat doen wij we met alle liefde en onze volle aandacht.

Kom eens een kijkje nemen op ons kinderdagverblijf in Zeist. Je vindt ons in een prachtig monumentaal pand aan de Utrechtseweg in Zeist. Je bent van harte welkom!

Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in.

Kinderdagverblijf en peuteropvang

In Zeist vind je ons hier:

Meer over BLOS Contact

Ontdek ons kinderdagverblijf en peuteropvang in Zeist

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin je kind vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer, sterker. Op zijn of haar eigen tempo.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo bereiden we het gericht voor op de volgende stap. Zodat het lekker in zijn vel, vol zelfvertrouwen de overstap kan maken naar de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding