Locaties

Duinwetering (SS - ) Noordwijk

Buitenschoolse opvang

N'Wijk Bronckhorstst. / SpS (De Bronckhorst ) Noordwijk

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Kinderdagverblijf in Noordwijk

Samen lachen, samen delen, samen plezier maken. Zo zouden wij een dag op de kinderopvang in Noordwijk omschrijven. Dat klinkt hartstikke leuk, toch? Verrassing… dat is het ook!  
Op ons kinderdagverblijf in Noordwijk krijgen de kleinsten de kans om met elkaar te ravotten, kliederen en bewegen. Zorgeloos van alles en nog wat ontdekken en vrienden maken. Onze collega’s doen gezellig mee met boeken lezen, torens bouwen en tekenen. Totdat het tijd is om te eten of te slapen. Dat zorgen we voor rust.  
We snappen dat het best spannend is om je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf in Noordwijk te brengen. Daarom doen we er alles aan om onze omgeving vertrouwd en veilig te laten voelen. Dat is wel zo prettig als je ineens op een plek komt waar alles nieuw is. Voor je kind en voor jou.  

BSO in Noordwijk 

Yes, de schoolbel gaat. Tijd voor de buitenschoolse opvang in Noordwijk! Lekker met vrienden en vriendinnen kijken wat er op je pad komt. Gaan we vandaag tikkertje spelen? Een proefje doen? Of hebben we misschien een uitje? De BSO in Noordwijk zit vol verrassingen. 
Tijdens de BSO kun je actief ontspannen na een schooldag. De allerjongsten halen we op bij school of worden door de leerkracht naar de locatie gebracht. Vind jij jezelf groot genoeg om op eigen houtje naar de BSO te gaan? Met toestemming van je ouders geven we je de verantwoordelijkheid om zelf naar ons toe te komen.  
Onze medewerkers doen niets liever dan kinderen de tijd van hun leven bezorgen. Daarom bedenken we de gekste spellen waar je ook nog iets van kunt leren. Doe jij met ons mee?