Locaties

Rustenburgertuin Oegstgeest

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Kinderdagverblijf in Oegstgeest 

Iedere dag omtoveren tot een nieuw avontuur. Dat is wat we bij BLOS het allerliefste doen. Samen met de kinderen iets nieuws ontdekken. Zodat we samen trots kunnen zijn als het lukt of als je het nog een keer probeert.  Dat doen kinderen bij ons niet alleen. Ze maken nieuwe vrienden en vriendinnen met wie ze later misschien nog wel veel meer mooie herinneringen gaan maken. Je kind leert bij ons omgaan met anderen. Samen spelen en samen delen. Onze collega’s zorgen ervoor dat de omgeving veilig en vertrouwd voelt. Voor ieder kind.  
Ons gepassioneerde en energieke team maakt van elke dag een feest vol leermomenten. Ontdek samen met ons de betoverende wereld van ontwikkeling en plezier bij ons kinderdagverblijf in Oegstgeest. 

BSO in Oegstgeest 

Een intensieve dag gehad op school? Dan is het tijd om lekker te ontspannen met vrienden en vriendinnen. Op onze BSO in Oegstgeest combineren we plezier met het ontdekken van nieuwe avonturen. Samen gaan we op ontdekkingstocht! 
We komen je kind ophalen op school. Daarna mag je zelf kiezen! Klim, klauter of klieder. Speel een hoofdrol in een film of ga voetballen met vrienden. Voor je het weet is de middag alweer voorbij. 
Je staat er op de naschoolse opvang in Oegstgeest natuurlijk niet alleen voor. Spelen doe je samen met je klasgenoten, maar ook onze collega’s doen graag een spel. Sterker nog: onze pedagogisch medewerkers vinden de spellen stiekem net zo leuk als de kinderen. Welke activiteiten gaan jullie morgen samen doen?