Ontdek jouw BLOS-locatie

Wil je een rondleiding? Dat is mogelijk! 

Het selecteren van de juiste kinderopvang is een belangrijke keuze. We snappen dat je graag een keer een kijkje wilt nemen. Dat kan! Je bent op elke BLOS-locatie van harte welkom voor een tour. Om te kijken hoe het er reilt en zeilt, een praatje te maken met onze pedagogisch medewerkers en meer informatie te krijgen over onze richtlijnen. Alle vragen die je hebt, kun je aan ons kwijt! Wanneer komt het je uit om een rondleiding te krijgen? Laat het ons weten via het invulformulier en we nemen contact met je op om iets te regelen. 

kind wijst naar raam
kind wijst naar raam

Hoe regel je een rondleiding bij BLOS kinderopvang? 

  • Selecteer een opvanglocatie waarvan jij denkt: dit past bij ons. Dichtbij huis of op de route naar je werk. Je vindt al onze vestigingen met behulp van de locatiezoeker.
  • Een rondleiding inplannen kan ook direct op de pagina van de locatie, via de knop ‘rondleiding’.
  • Geef in het aanmeldformulier je contactdetails door en laat je ons weten wanneer een rondleiding voor jou uitkomt. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw schema!
  • Na het versturen van het formulier neemt de leidinggevende van de gewenste locatie binnen een paar dagen contact met je op. Telefonisch of via mail. 

[Kies jouw BLOS locatie]

Meteen aanmelden?

Je kunt je kind ook meteen inschrijven op de BLOS kinderopvang waar jij een match mee denkt te hebben. Dat kun je doen op de locatiepagina via de knop ‘inschrijven’. Je kunt altijd weer van je aanmelding af. Inschrijven is vrijblijvend en gratis.

FAQ 

Wat is beter: mijn kind voor de rondleiding aanmelden of daarna? 

Het is logisch dat je eerst een indruk wilt krijgen van de kinderopvang voordat je een besluit neemt. Vaak is het een prima idee om eerst langs te gaan om te kijken waar je kind terecht komt. Bij sommige locaties is de vraag naar opvangplaatsen erg hoog. In die specifieke gevallen raden we je aan om je kind meteen in te schrijven. Als na de tour blijkt dat er geen klik is, dan kun je je inschrijving kosteloos annuleren.  

Andere FAQs uit de lijst die wordt aangeleverd door Sales