Locaties

Gantellaan 25 Pijnacker

Buitenschoolse opvang

Gantellaan 5 Pijnacker

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Kinderdagverblijf in Pijnacker 

Samen lachen, samen delen, samen plezier maken. Zo zouden wij een dag op de kinderopvang in Pijnacker omschrijven. Dat klinkt hartstikke leuk, toch? Verrassing… dat is het ook!  
Op ons kinderdagverblijf in Pijnacker krijgen de kleinsten de kans om met elkaar te ravotten, kliederen en bewegen. Zorgeloos van alles en nog wat ontdekken en vrienden maken. Onze collega’s doen gezellig mee met boeken lezen, torens bouwen en tekenen. Totdat het tijd is om te eten of te slapen. Dat zorgen we voor rust.  
We snappen dat het best spannend is om je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf in Pijnacker te brengen. Daarom doen we er alles aan om onze omgeving vertrouwd en veilig te laten voelen. Dat is wel zo prettig als je ineens op een plek komt waar alles nieuw is. Voor je kind en voor jou.  

Peuterspeelzaal in Pijnacker 

Hallo speelkeuken. Hallo bouwhoek. Hallo speelgoed! Iedere dag staat een nieuw avontuur op je te wachten. Op de peuterspeelzaal in Pijnacker heb je de vrijheid om lekker te doen waar je zelf zin in hebt. Samen met je nieuwe vrienden ontdek jij jouw nieuwe wereld.  
Natuurlijk doe je dat allemaal onder begeleiding van onze collega’s. Zo leren zij je de sociale vaardigheden die je nodig hebt om leuk om te gaan met alle nieuwe kinderen om je heen. Het maakt bij ons niet uit hoe snel je al die nieuwe vaardigheden leert. De een pikt dat wat sneller op dan de ander. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je prettig en vrij voelt om te doen waar je blij van wordt.  

BSO in Pijnacker 

Yes, de schoolbel gaat. Tijd voor de buitenschoolse opvang in Pijnacker! Lekker met vrienden en vriendinnen kijken wat er op je pad komt. Gaan we vandaag tikkertje spelen? Een proefje doen? Of hebben we misschien een uitje? De BSO in Pijnacker zit vol verrassingen. 
Tijdens de BSO kun je actief ontspannen na een schooldag. De allerjongsten halen we op bij school of worden door de leerkracht naar de locatie gebracht. Vind jij jezelf groot genoeg om op eigen houtje naar de BSO te gaan? Met toestemming van je ouders geven we je de verantwoordelijkheid om zelf naar ons toe te komen.  
Onze medewerkers doen niets liever dan kinderen de tijd van hun leven bezorgen. Daarom bedenken we de gekste spellen waar je ook nog iets van kunt leren. Doe jij met ons mee?