Kom kijken bij jouw BLOS locatie(s)

Vraag een rondleiding aan

Het selecteren van de juiste kinderopvang voor je kind is een belangrijke keuze. We snappen dat je graag een keer een kijkje wilt nemen. Dat kan! Je bent op elke BLOS-locatie van harte welkom voor een rondleiding. Om te kijken hoe het er reilt en zeilt, een praatje te maken met onze pedagogisch medewerkers en meer informatie te krijgen over onze manier van werken. Alle vragen die je hebt, kun je aan ons kwijt! Wanneer komt het je uit om een rondleiding te krijgen? Laat het ons weten via het formulier en we nemen contact met je op om iets te regelen. 

We raden je aan eerst op zoek te gaan naar je gewenste locatie(s). 

Vind jouw BLOS locatieDirect naar het rondleiding formulier
 

Jongen lacht in de camera
Jongen lacht in de camera

Een keer komen kijken bij BLOS? Dat kan! 

  • Selecteer een kinderopvanglocatie waarvan jij denkt: dit past bij ons. Dichtbij huis of op de route naar je werk. Je vindt al onze vestigingen met behulp van de locatiezoeker.
    Direct naar locatiezoeker
  • Een rondleiding inplannen kan direct op de pagina van de locatie, via de knop ‘rondleiding’. 
  • Geef in het formulier je contactdetails door en laat ons weten wanneer een rondleiding voor jou uitkomt. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw schema!
  • Na het versturen van het formulier neemt de locatiemanager binnen een paar dagen contact met je op. Telefonisch of via mail. 

Direct inschrijven?

Je kunt je kind ook meteen inschrijven op de BLOS kinderopvang die bij jou lijkt te passen. Dat kun je doen op de locatiepagina via de knop ‘inschrijven’. Je kunt de inschrijving altijd terugtrekken. Inschrijven is vrijblijvend en gratis. 

Vragen? 

Bekijk onze veelgestelde vragen met antwoorden. Kan je meer hulp gebruiken of staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met ons Customer Care team. We helpen je graag verder!