Locaties

Entrepotstraat Rotterdam

Kinderdagverblijf

Hilledijk 196 Rotterdam

Kinderdagverblijf

Hilledijk 202 Rotterdam

Kinderdagverblijf

Lodewijk Pincoffsweg Rotterdam

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf in Rotterdam

De eerste levensjaren van je kind zijn iedere dag een ontdekkingsreis. Nieuwe dingen leren doe je het best in een omgeving waar je je fijn en prettig voelt. Daarom maken we de omgeving op ons kinderdagverblijf zo vertrouwd mogelijk. 
Ons kinderdagverblijf is een avontuurlijke speeltuin waar kinderen leren, ontwikkelen en lekker nieuwsgierig kunnen zijn naar alles wat er op hun pad komt. Iets nieuws proberen en uitvogelen is eerder regel dan uitzondering. We kijken goed naar de ontwikkeling van jouw kind en bieden de steun, liefde en aandacht die nodig is. Zodat we zo vaak mogelijk die leuke glimlach zien. 
Op ons kinderdagverblijf in Rotterdam vind je onze goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers. Zij zijn het hart van de organisatie en weten hoe ze jouw kind steeds een stapje verder helpen. Ze verzinnen prikkelende activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. Samen maken we van iedere dag een leuk en leerzaam feest. 

BSO in Rotterdam

Spring zo hoog als je kan op de trampoline, klei een fantasiedier of ren door de modder. Of het nu zomer, winter, regenachtig of zonnig is, het is altijd tijd om lekker jezelf te zijn. Op de BSO in Rotterdam krijg jij de ruimte om op avontuur te gaan. Met vrienden van de basisschool en met onze collega’s! De pedagogisch medewerkers van de BSO in Rotterdam nemen je kind bij de hand als het even iets minder gaat, doen enthousiast mee aan een spel of helpen met huiswerk maken. Ze halen je kind aan het begin van de middag met een glimlach op en zwaaien ze aan het begin van de avond met een glimlach weer uit.  
Ga jij mee op ontdekkingstocht? Wij hebben je er graag bij!