Locaties

Jan van Brabantweg Sassenheim

Kinderdagverblijf

Kagerplein Sassenheim

Buitenschoolse opvang

Sportdreef Sassenheim

Buitenschoolse opvang

st. Antoniuslaan 11 Sassenheim

Kinderdagverblijf

st. Antoniuslaan 13 Sassenheim

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Vijfmeiweg Sassenheim

Buitenschoolse opvang

Willibrorduslaan Sassenheim

Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf in Sassenheim 

Je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf brengen. Dat is best spannend. Wij zorgen er daarom voor dat ons kinderdagverblijf in Sassenheim een plek is waar het veilig en vertrouwd voelt. Voor jou en je kind. De eerste levensjaren zijn een ontdekkingsreis. De wereld stap voor stap ontdekken en verkennen is het fijnst op een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn.  
Onze pedagogisch medewerkers moedigen je aan als je iets nieuws probeert. En zijn net zo trots als je ouders als dat lukt! We juichen net zo hard bij kleine prestaties als bij grote prestaties. Dat geeft je kind een goed gevoel. En het motiveert om nog meer te proberen.  
Natuurlijk ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Wij geven je kind de vrijheid om de wereld op eigen tempo, maar ook samen met leeftijdsgenootjes te ontdekken. Samen spelen, samen delen, samen ontdekken! 

BSO in Sassenheim 

Nadat de schoolbel is gegaan, is er nog genoeg te beleven bij BLOS! De deuren van BSO in Sassenheim staat open voor kinderen die nog iets langer van huis mogen blijven. Kom jij bij ons met je nieuwe vrienden activiteiten doen die je thuis niet zo snel zou doen?  
We trappen na schooltijd vaak af met een rondje verhalen vertellen. Wat heb jij vandaag meegemaakt? En waar heb je nu zin in? Gewoon even lekker kletsen. Daarna mag je zelf kiezen aan welke activiteit je meedoet. Tekenen, techniek, theater, klimmen. Kies maar! Voordat je het weet is het alweer tijd om naar huis te gaan. 
Op de BSO in Sassenheim hoeven kinderen nooit alleen te spelen. Naast hun vrienden en vriendinnen van de BSO doen ook onze collega’s gezellig mee. Hun enthousiasme prikkelt kinderen om het maximale uit hun dag te halen. Zit je even niet lekker in je vel? Dan zijn onze collegas er om met je te praten. Onze pedagogisch medewerkers combineren speelsheid met kennis en kunde. Dat is een fijne basis.