Locaties

Lentetuinlaan Vleuten

Buitenschoolse opvang

Sculpturentuinlaan Vleuten

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf in Vleuten 

Samen lachen, samen delen, samen plezier maken. Zo zouden wij een dag op de kinderopvang in Vleuten omschrijven. Dat klinkt hartstikke leuk, toch? Verrassing… dat is het ook!  
Op ons kinderdagverblijf in Vleuten krijgen de kleinsten de kans om met elkaar te ravotten, kliederen en bewegen. Zorgeloos van alles en nog wat ontdekken en vrienden maken. Onze collega’s doen gezellig mee met boeken lezen, torens bouwen en tekenen. Totdat het tijd is om te eten of te slapen. Dat zorgen we voor rust.  
We snappen dat het best spannend is om je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf in Vleuten te brengen. Daarom doen we er alles aan om onze omgeving vertrouwd en veilig te laten voelen. Dat is wel zo prettig als je ineens op een plek komt waar alles nieuw is. Voor je kind en voor jou.  

BSO in Vleuten 

Yes, de schoolbel gaat. Tijd voor de buitenschoolse opvang in Vleuten! Lekker met vrienden en vriendinnen kijken wat er op je pad komt. Gaan we vandaag tikkertje spelen? Een proefje doen? Of hebben we misschien een uitje? De BSO in Vleuten zit vol verrassingen. 
Tijdens de BSO kun je actief ontspannen na een schooldag. De allerjongsten halen we op bij school of worden door de leerkracht naar de locatie gebracht. Vind jij jezelf groot genoeg om op eigen houtje naar de BSO te gaan? Met toestemming van je ouders geven we je de verantwoordelijkheid om zelf naar ons toe te komen.  
Onze medewerkers doen niets liever dan kinderen de tijd van hun leven bezorgen. Daarom bedenken we de gekste spellen waar je ook nog iets van kunt leren. Doe jij met ons mee?