Locaties

Gerard Splinter van Ruwiellaan Breukelen

Buitenschoolse opvang

Heycoplaan Breukelen

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Kinderdagverblijf in Breukelen 

Iedere dag omtoveren tot een nieuw avontuur. Dat is wat we bij BLOS het allerliefste doen. Samen met de kinderen iets nieuws ontdekken. Zodat we samen trots kunnen zijn als het lukt of als je het nog een keer probeert.  Dat doen kinderen bij ons niet alleen. Ze maken nieuwe vrienden en vriendinnen met wie ze later misschien nog wel veel meer mooie herinneringen gaan maken. Je kind leert bij ons omgaan met anderen. Samen spelen en samen delen. Onze collega’s zorgen ervoor dat de omgeving veilig en vertrouwd voelt. Voor ieder kind.  
Ons gepassioneerde en energieke team maakt van elke dag een feest vol leermomenten. Ontdek samen met ons de betoverende wereld van ontwikkeling en plezier bij ons kinderdagverblijf in Breukelen.

Peuteropvang in Breukelen

Tussen de speelhoeken en uitdagende spellen van peuteropvang (peuterspeelzaal) in Breukelen maken kinderen de mooiste tekeningen, bouwen ze hun eerste torens en maken ze vrienden voor het leven. Samen zetten we kleine en grote stappen in hun ontwikkeling.  
Op de peuterspeelzaal helpen we je kind actief bij de ontwikkeling. We kijken wat al lukt en waarbij je kind misschien nog een bemoedigend zetje in de rug nodig heeft. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je jezelf kunt zijn en volop kunt proberen en ontdekken. Zodat je na de peuteropvang klaar bent voor de volgende stap: de basisschool! 

BSO in Breukelen

Een intensieve dag gehad op school? Dan is het tijd om lekker te ontspannen met vrienden en vriendinnen. Op onze BSO in Breukelen combineren we plezier met het ontdekken van nieuwe avonturen. Samen gaan we op ontdekkingstocht! 
We komen je kind ophalen op school. Daarna mag je zelf kiezen! Klim, klauter of klieder. Speel een hoofdrol in een film of ga voetballen met vrienden. Voor je het weet is de middag alweer voorbij. 
Je staat er op de naschoolse opvang in Breukelen natuurlijk niet alleen voor. Spelen doe je samen met je klasgenoten, maar ook onze collega’s doen graag een spel. Sterker nog: onze pedagogisch medewerkers vinden de spellen stiekem net zo leuk als de kinderen. Welke activiteiten gaan jullie morgen samen doen?