Locaties

Westergracht Haarlem

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Kinderdagverblijf in Haarlem

De eerste levensjaren van je kind zijn iedere dag een ontdekkingsreis. Nieuwe dingen leren doe je het best in een omgeving waar je je fijn en prettig voelt. Daarom maken we de omgeving op ons kinderdagverblijf zo vertrouwd mogelijk. 
Ons kinderdagverblijf is een avontuurlijke speeltuin waar kinderen leren, ontwikkelen en lekker nieuwsgierig kunnen zijn naar alles wat er op hun pad komt. Iets nieuws proberen en uitvogelen is eerder regel dan uitzondering. We kijken goed naar de ontwikkeling van jouw kind en bieden de steun, liefde en aandacht die nodig is. Zodat we zo vaak mogelijk die leuke glimlach zien. 
Op ons kinderdagverblijf in Haarlem vind je onze goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers. Zij zijn het hart van de organisatie en weten hoe ze jouw kind steeds een stapje verder helpen. Ze verzinnen prikkelende activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. Samen maken we van iedere dag een leuk en leerzaam feest. 

Peuteropvang in Haarlem

Dan ben je ineens twee jaar. Tijd voor de peuterspeelzaal. Spannend! Wij zorgen voor een omgeving waar jouw kind zich thuis voelt. Een omgeving waar je kind kan kliederen, dansen en klauteren. 
We worden blij als we horen dat jouw kind ’s avonds aan de eettafel trots vertelt over nieuwe vriendjes of vriendinnetjes op de peuteropvang. Of over een tekening die bij ons is gemaakt. Jezelf zien ontwikkelen is de beste motivatie om steeds weer nieuwe dingen te leren. Daarom stimuleren we dat bij bij BLOS. Wij vinden niets mooier dan zien dat jouw kind zich verwondert over alles wat er vandaag weer is geleerd.  
Staat jouw kind te popelen om uitgedaagd te worden bij de peuterspeelzaal in Haarlem? Ga mee op avontuur en maak samen met je nieuwe vrienden de mooiste herinneringen.  

BSO in Haarlem

Spring zo hoog als je kan op de trampoline, klei een fantasiedier of ren door de modder. Of het nu zomer, winter, regenachtig of zonnig is, het is altijd tijd om lekker jezelf te zijn. Op de BSO in Haarlem krijg jij de ruimte om op avontuur te gaan. Met vrienden van de basisschool en met onze collega’s! De pedagogisch medewerkers van de BSO in Haarlem nemen je kind bij de hand als het even iets minder gaat, doen enthousiast mee aan een spel of helpen met huiswerk maken. Ze halen je kind aan het begin van de middag met een glimlach op en zwaaien ze aan het begin van de avond met een glimlach weer uit.  
Ga jij mee op ontdekkingstocht? Wij hebben je er graag bij!