Nieuws en inspiratie

Babilou Family Nederland: de moederorganisatie die ons verbindt

icoon-kalender-tekengebied-2.png 14 september 2023
icoon-klokje 2 minuten

babilou-family-nl.jpg

Sinds 2021 is BLOS kinderopvang onderdeel van de Nederlandse tak van het internationale Babilou Family. Hieronder stellen we je voor aan Babilou Family Nederland en nemen we je mee in onze gezamenlijke missie. 

Even voorstellen: Babilou Family

In 2003 openden twee broers, Rodolphe en Edouard Carle, in Frankrijk een kleine kinderopvanglocatie met 24 bedjes. Met een sterke focus op neurowetenschappen en duurzame kinderopvang is Babilou Family vandaag de dag met ruim 12.000 pedagogen en professionals betrokken bij de ontwikkeling van 57.000 kinderen in 12 landen wereldwijd. Dit maakt ons onderdeel van één van de vijf grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. 

Onze bijdrage aan Babilou Family Nederland

Sinds 2021 is BLOS kinderopvang samen met Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes, Zein International Childcare en Kinderopvang Zonnekinderen onderdeel van de Nederlandse tak van Babilou Family. Samen zijn wij: Babilou Family Nederland. 

Als Babilou Family Nederland delen we kennis en ervaring, investeren we in wetenschappelijk onderzoek en werken we aan projecten die onze positieve impact op de levens van kinderen en hun ouders vergroten. Door samen te werken met elkaar, kinderen, ouders, opleiders, overheidsinstanties en organisaties als UNICEF en KiKa groeien we verder en bouwen we aan onze gemeenschappelijke visie en missie. 

Bij Babilou Family Nederland bouwen we samen aan een betere toekomst waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met aandacht, zorg en spelenderwijs leren helpen wij kinderen zich te ontplooien en uit te groeien tot betrokken mensen.

Meer weten? Vanaf vandaag volg je Babilou Family Nederland, onze moederorganisatie, op LinkedIn

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding