Samen bouwen aan de toekomst

BLOS partnerships

Bij BLOS kinderopvang voelen we een sterke verantwoordelijkheid. We begeleiden niet alleen de ontwikkeling van kinderen in Nederland. We willen ook ons steentje bijdragen aan een betere wereld voor de toekomstige generaties. Daarom zijn wij trots op onze samenwerkingen met organisaties zoals UNICEF en KiKa. Deze partnerschappen helpen ons onze missie te verwezenlijken. Door onze krachten te bundelen kunnen we een grotere impact maken. Samen werken we aan een toekomst waarin elk kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen te leren en te dromen.

kinderen spelen samen met hijskraan
kinderen spelen samen met hijskraan

Een hart voor kinderen wereldwijd

Als trotse UNICEF Business Buddie zet BLOS zich in voor het welzijn van kinderen in de armste regio's ter wereld. Met het project 'Klimaatslimme dorpen' in Madagaskar worden jaarlijks twintig kwetsbare dorpen ondersteund. We helpen deze dorpen om zich aan te passen aan klimaatverandering. Door samen duurzame voorzieningen te creëren, de lokale economie te stimuleren en educatie te bieden. Kinderen en hun gemeenschappen leren hoe ze hun leefomgeving veilig en duurzaam kunnen inrichten. Zodat kinderen de noodzakelijke kennis en middelen krijgen om hun wereld te verbeteren. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Meer over BLOS & duurzaamheid

De glimlach van een kind

Elk jaar trekken de kinderen van BLOS hun schorten aan en zetten hun bakkersmutsen op voor een bijzonder doel. Met veel enthousiasme bakken en verkopen ze koekjes en taarten om geld in te zamelen voor KiKa, de stichting die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker. Onze laatste actie was met een opbrengst van € 17.644,25 een groot succes, maar de bakactie is meer dan alleen een fondsenwervende activiteit. We leren kinderen om samen te werken en met elkaar grootse dingen te bereiken. Het is daarmee een waardevolle les in empathie en gemeenschapszin. Ook geeft het onze pedagogisch medewerkers een handvat om, passend bij de leeftijd, met de kinderen te praten over bijvoorbeeld ziektes.

Twee meisjes met koksmutjes bakken voor kika

Samen maken we het verschil

Bij BLOS geloven we dat een gelijkwaardige start voor elk kind bijdraagt aan een betere toekomst. Elke actie, hoe klein ook, draagt bij aan deze missie. We zijn dankbaar voor de steun en inzet van kinderen en hun ouders. Iedereen die bijdraagt aan onze acties maakt een verschil. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen die ons helpen onze missie te verwezenlijken. Onze partnerships met UNICEF en KiKa zien wij als een start. Hou deze pagina in de gaten voor meer updates over toekomstige partnerships. Suggesties? Neem gerust contact met ons op! 

Ga naar contactformulier