Nieuws en inspiratie

BLOS kinderopvang in Wijk bij Duurstede: op eigen tempo leren, groeien en ontdekken

icoon-kalender-tekengebied-2.png 14 september 2021
icoon-klokje 3 minuten

De babygroep van ons kinderdagverblijf aan de Gansfortstraat

Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur. Op de babygroep van ons kinderdagverblijf aan de Gansfortstraat in Wijk bij Duurstede werkt een vast team van lieve en ervaren pedagogisch medewerkers. Zij staan garant voor persoonlijke aandacht, leren de baby’s goed kennen en zorgen voor veilige en liefdevolle opvang. Met volop ruimte voor je baby om op eigen tempo te groeien, leren en ontdekken. Locatiemanager Daisy vertelt je meer over de nieuwe babygroep én de nieuwe buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang bij hockeyvereniging Dorsteti.

Kennismaken op ons kinderdagverblijf

“Voor nieuwe ouders kan het best spannend zijn als je baby voor het eerst naar het kinderdagverblijf gaat. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. We laten ouders de locatie zien en kennismaken met het team dat bij ons werkt. We nemen graag de tijd om alle vragen te beantwoorden. Ook voor het kind nemen we uitgebreid de tijd. Voordat een baby, dreumes of peuter bij ons naar de opvang komt, zorgen we voor een rustig wenmoment. Het kind komt dan een paar uurtjes bij ons op de groep spelen en kan zo alvast een beetje rustig wennen.”

Opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving

“We vinden het belangrijk om elk kind goed te leren kennen. Daarom werken we op ons kinderdagverblijf met kleinschalige groepen. Ook werken we met vaste medewerkers. De ruimte op de babygroep is licht en ruim, met heerlijke plekjes waar baby’s de wereld om hen heen veilig en stap voor stap kunnen verkennen. Dat doen ze op hun eigen tempo, dat wij volgen. We bieden activiteiten aan die passen bij de ontwikkeling van de kinderen. Beetje bij beetje maken we hun wereld steeds wat groter. Ook zorgen we voor een passend dagritme en voor verse en gezonde hapjes zodra de kinderen klaar zijn voor vaste(re) voeding. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg met de ouders.”

Opvang voor baby’s, peuters en kinderen van 4 tot 13 jaar in Wijk bij Duurstede

‘’Ons kinderdagverblijf in Wijk bij Duurstede is goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Zowel binnen als buiten is er volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Naast een babygroep, biedt ons kinderdagverblijf ook opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar en zijn er mogelijkheden voor buitenschoolse opvang. Ik zie in de praktijk vaak dat kinderen die bij ons op het kinderdagverblijf hebben gezeten, doorstromen naar de buitenschoolse opvang. Het is heel bijzonder om zo’n lange tijd de kinderen te mogen volgen en te zien hoe ze zich steeds verder ontwikkelen. Naast buitenschoolse opvang op de Gansfortstraat 50, openden we in september 2021 ook een sport BSO bij hockeyvereniging Dorsteti in Wijk bij Duurstede.’’

blos-kinderopvang-bso-dorsteti-wijk-bij-duurstede.jpg

Nieuwe Sport BSO bij hockeyvereniging Dorsteti

“Ik ben heel enthousiast over onze nieuwe buitenschoolse opvang bij hockeyvereniging Dorsteti. Energieke kinderen die houden van bewegen, sport en avontuur, kunnen hier echt hun hart ophalen. Want deze nieuwe BSO, die op 750 meter van de Gansfortstraat ligt, biedt kinderen volop ruimte voor sport en spel. We kunnen gebruikmaken van faciliteiten van het sportpark en we bieden prikkelende, uitdagende en sportieve activiteiten aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De sport BSO is elke maandag, dinsdag en donderdag open van 14.30 tot 19.00 uur. We hebben zin in dit nieuwe avontuur!”

Kom eens langs!

Ben jij op zoek naar warme, liefdevolle opvang voor je baby, dreumes of peuter? Vraag dan gerust een rondleiding aan. Ook als je een fijne buitenschoolse opvang zoekt voor je kind in Wijk bij Duurstede hebben we mogelijkheden. Kom gerust kijken! We maken graag kennis met je.

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding