Nieuws en inspiratie

Vanaf 1 januari start voorschoolse educatie Utrecht

Op 1 oktober heeft de gemeente Utrecht bekendgemaakt de subsidie voor voorschoolse educatie aan BLOS kinderopvang te gunnen. Een mooie stap, waarmee we onze dienstverlening in Utrecht verder kunnen verbreden en nog meer kinderen kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling.

BLOS biedt vanaf 1 januari 2020 voorschoolse educatie aan op drie locaties in Utrecht. Wij nemen hiermee gedeeltelijk de activiteiten van Spelenderwijs over die deze met ingang van het nieuwe jaar niet meer zal voortzetten.

De ontwikkeling van kinderen staat centraal bij BLOS. Wij vinden dat elk kind gelijke kansen verdient. BLOS heeft ruime ervaring met voorschoolse educatie en biedt dit aan op diverse locaties in Midden-Nederland. Hiermee helpen wij spelenderwijs mogelijke taal- en ontwikkelingsachterstand te voorkomen bij kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar. Daarbij legt het een goede basis voor de aansluiting met het basisonderwijs.

Lees het hele artikel op NU.nl.

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding