Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Amaliastraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Amaliastraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Amaliastraat in Amsterdam! 

Op ons kleinschalige kinderdagverblijf in Amsterdam-West is elke dag een avontuur. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je kind vol zelfvertrouwen kan groeien. De grote, lichte groepsruimtes zijn ingericht op de leeftijden van de kinderen en zorgen voor veel speelplezier. We beschikken over uitdagend en educatief speelgoed waarmee we peuters zo goed mogelijk begeleiden bij de overstap naar de basisschool en de buitenschoolse opvang.

Omdat we met kleine groepen werken is er een hechtere groepsdynamiek waardoor er prille vriendschappen ontstaan en is er meer ruimte voor individuele aandacht. Op ons kinderdagverblijf besteden we veel aandacht aan lichamelijke ontwikkeling en gezonde voeding. We doen dagelijks verschillende beweegactiviteiten, waaronder baby- en peuteryoga. Tussen de middag krijgt je kind een vers bereide, warme maaltijd.

Wanneer het weer het toelaat gaan we lekker naar buiten. We wandelen in de buurt of spelen in onze tuin. Ook maken we regelmatig leuke uitstapjes in de omgeving. Zo gaan we langs de manege, de fietsenmaker of het theater, nemen we een kijkje op de grote school of bezoeken NEMO Science Museum. De dagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Menno Golsteijn
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Amaliastraat 5
1052 GM Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 7:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 165014751 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Amaliastraat heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2,5 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale groep (3 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding