Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Bertelmanplein (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Bertelmanplein!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Bertelmanplein in Amsterdam! Voorheen waren wij kinderdagverblijf Het Bertelmanplein, onderdeel van Kindercentrum WereldKids. Per 1 februari 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

In het levendige Amsterdam Oud-Zuid met hotspots als het Vondelpark om de hoek, is kinderdagverblijf Bertelmanplein een oase van rust. Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een karakteristiek pand met originele jaren ’30 invloeden, zoals lichte raampartijen. Het is een fijne plek met een warme, liefdevolle en rustige sfeer waar je kind zorgeloos kan spelen en de wereld ontdekken. We hebben twee ruime groepen en er is divers spelmateriaal aanwezig dat de individuele ontwikkeling stimuleert. Ook hebben we een knusse binnentuin waar de kinderen heerlijk kunnen buitenspelen. Vanuit ons pand kijken we uit op een groot speelplein met prachtige bomen die in de lente volop in bloei staan en in de herfst warme kleuren laten zien.

Onze pedagogisch medewerkers kijken goed naar de leeftijd van de kinderen en bieden activiteiten aan die passen bij de leeftijd en ontwikkeling van ieder kind. Speciaal voor de peuters bieden we verdiepende activiteiten. Zo stimuleren we onder andere de taalvaardigheden, sociaal-emotionele vaardigheden, creativiteit en krijgen ze de eerste rekenprikkels. Elke middag krijgt je kind een versbereide warme maaltijd met verschillende biologische ingrediënten. Zo komt je kind in aanraking met diverse smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.

In de omgeving is genoeg te beleven. Met het Vondelpark op nog geen 10 minuten loopafstand is dit een heerlijk uitje. Met onze bolderkar gaan we er regelmatig op uit en bezoeken we de speeltuin of gaan we picknicken in het park.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Meera Verduijn
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Bertelmanplein 14
1075 LR Amsterdam
020 - 737 01 85

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 546724401 - naar register

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam Oud-Zuid heeft de volgende groepen:

  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding