Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Schinkelkade (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Schinkelkade!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Schinkelkade in Amsterdam! Voorheen waren wij kinderdagverblijf De Schinkelkade, onderdeel van Kindercentrum WereldKids. Per 1 februari 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Schinkelkade in de sfeervolle en levendige Schinkelbuurt in Amsterdam op loopafstand van het Vondelpark. Om de hoek, aan de Eerste Schinkelstraat, vind je een van onze andere kinderdagverblijven. Onze locatie kenmerkt zich door de grote raampartijen die uitzicht bieden op de Vaart. Dat zorgt voor veel kijkplezier voor de kinderen. We hebben een fijne groepsruimte die volledig is ingericht op kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is uitdagend speelgoed dat de grove en fijne motoriek stimuleert. Ook hebben we een atelier gecreëerd waar de kinderen heerlijk uiting kunnen geven aan hun creativiteit. In deze ruimte organiseren we ook activiteiten voor de kinderen die toe zijn aan meer uitdaging. Regelmatig komt er een gastdocent langs om de kinderen te voorzien van les in muziek, theater, yoga en dans.

Bij mooi weer spelen we buiten in onze gezellige binnentuin. Onze liefdevolle pedagogisch medewerkers nemen de kinderen regelmatig mee op stap. Het Vondelpark ligt op loopafstand, dus een uitstapje daarnaartoe is zo gemaakt. Ook gaan we er dagelijks op uit met onze bolderkar om te spelen in de Vondeltuin of te picknicken in het park. De dagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Amber Slot
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Schinkelkade 19H
1075 VG Amsterdam
020 - 671 47 00

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 362523794 - naar inspectierapport

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in de Schinkelbuurt in Amsterdam heeft de volgende groepen:

  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding