Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Van Woustraat 217 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Woustraat 217!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Van Woustraat 217 in Amsterdam! 

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Van Woustraat 217 in De Pijp in Amsterdam. Deze locatie biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke groep heeft een eigen groepsruimte die volledig is ingericht op de leeftijd van de kinderen.

Ons kinderdagverblijf is een leuke, uitdagende en leerzame plek waar je kind elke dag iets nieuws leert. De ruime hal en diverse speelhoeken, spelmaterialen en activiteiten zorgen voor afwisseling en avontuur. We lezen elke dag voor, doen leuke spelletjes en zingen gezellig liedjes. Omdat we met kleine groepen werken, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De allerkleinsten stimuleren we bij het leren kruipen en lopen en de peuters helpen we onder andere bij het leren herkennen van cijfers en letters. Zo bereiden we je kind voor op een zo goed mogelijke overstap naar de basisschool.

's Middags genieten we met elkaar van een versbereide warme maaltijd met verschillende biologische ingrediënten. Zo brengen we je kind in aanraking met verschillende smaken en structuren en stimuleren we de smaakontwikkeling.  

Wanneer het weer het toelaat, trekken we de jassen aan en gaan we lekker naar buiten. We hebben een fijne eigen buitenruimte waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Er is een zandbak, speelhuisje, glijbaan, rups en er zijn kleine fietsjes en autootjes waarmee de peuters heen en weer rijden. Ook hebben we rubberen matten en zachte kleden waar de baby’s en dreumesen op kunnen zitten en kruipen.

In de omgeving is genoeg te doen. We wandelen door het park, spelen in de speeltuin, bezoeken de Albert Cuypmarkt of gaan naar de kinderboerderij om samen de dieren en de natuur te ontdekken. Op ons kinderdagverblijf is elke dag een avontuur!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Yasmine Bootsman
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Woustraat 217
1074 AP Amsterdam
020 - 672 73 21

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 118241217 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Van Woustraat 217 heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groepen (0 tot 1,5 jaar)
  • 1 horizontale groepen (1 tot 1,5 jaar)
  • 1 horizontale groepen (2 tot 3,5 jaar)
  • 1 horizontale groepen (3 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding