Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Staringlaan (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Staringlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Staringlaan in Apeldoorn!

Onze locatie vind je in het gebouw van PCBO De Korenaar, de basisschool direct naast ons andere kinderdagverblijf locatie. Wij hebben één peutergroep waar kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn. Op onze locatie is hele dagopvang mogelijk en daarnaast bieden wij op woensdag en vrijdag ook halve dagopvang aan. We gaan dagelijks naar buiten en beschikken over een ruime speelhal met uitdagende materialen. Inclusief glijbanen en een ballenbak. Samen met de kinderen verzorgen wij de konijnen en cavia’s en zijn wij vaak te vinden in onze moestuin.  

Regelmatig trekken we er op uit in de omgeving. Met een van onze bussen of de bolderkar gaan we naar het bos, de Apenheul of de kinderboerderij. Dit levert gegarandeerd veel blije gezichtjes op! Trots zijn we op onze unieke samenwerking met Monkey Town en woonzorgcentrum de Matenhof. De kinderen kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren en langsgaan bij de opa’s en oma’s voor een kopje thee.

Onze pedagogisch medewerkers hebben elk een eigen specialisatie. Van peutergym tot koken en van kinderyoga tot muziekles. De peuters maken spelenderwijs kennis met al deze verschillende disciplines.

Vraag gerust ons magazine aan voor meer informatie of laat je persoonlijk door ons rondleiden. Je bent van harte welkom!

Mandy Oud
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Staringlaan 53
7314 LN Apeldoorn
085 732 63 91

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 231280816 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar) 

 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding