Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Tesselschadelaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Tesselschadelaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang locatie Tesselschadelaan in Apeldoorn! Voorheen waren wij Snoopy Kinderopvang. Met ingang van maart 2021 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Ons kinderdagverblijf vind je in de wijk Sprengenbos en is goed bereikbaar met de fiets en de auto. En we hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Op de Tesselschadelaan tref je ook onze buitenschoolse opvang aan. Dat is ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. 

Ons kleinschalige kinderdagverblijf heeft een huiselijke en persoonlijke sfeer. Kinderen van nul tot vier jaar zijn bij ons van harte welkom. We hebben twee horizontale groepen. Eén groep van 0-2 jaar en één groep van 2-4 jaar. Onze pedagogisch medewerkers op onze locatie hebben elk hun eigen specialisme. De verschillende aspecten van de ontwikkeling van jonge kinderen komen zo allemaal aan bod. Van peutergym tot muziekles en babymassage voor de allerkleinsten. 

Op de babygroep staat individuele aandacht centraal, het dagritme van thuis volgen we zo goed mogelijk. Als het even kan gaan we naar buiten om gezellig samen te spelen. Ook spelen wij regelmatig in de speelhal die wij tot onze beschikking hebben of in het Bon Bini Dorp. De cavia’s en konijnen zijn bij de kinderen in goede handen en worden regelmatig verwend met een lekkere wortel uit onze eigen moestuin. We trekken er vaak op uit in de omgeving. Met de zeslingwagen maken wij geregeld een wandeling met de baby’s en dreumesen. Ondertussen gaan de peuters op stap naar het bos, de Apenheul of de kinderboerderij.   

Vraag gerust ons magazine aan voor meer informatie of laat je persoonlijk rondleiden. Je bent van harte welkom!

Tara Kuijpers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op de locatie Tesselschadelaan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf

Tesselschadelaan 2
7314 LL Apeldoorn
085 732 63 90

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

Openingstijden peuterspeelzaal: 8.30 - 12.00 uur (tijdens vakanties gesloten)

LRK-nummer: 101115167 - naar register

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Van 8.30 - 12.00 uur is de peuterspeelzaal voor 2 peutergroepen (2-4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding