Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Tesselschadelaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Tesselschadelaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang locatie Tesselschadelaan in Apeldoorn! Ons kinderdagverblijf vind je in de wijk Sprengenbos en is goed bereikbaar met de fiets en de auto. En we hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Op de Tesselschadelaan tref je ook onze buitenschoolse opvang aan. Dat is ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. 

Ons kleinschalige kinderdagverblijf heeft een huiselijke en persoonlijke sfeer. Kinderen van nul tot vier jaar zijn bij ons van harte welkom. We hebben vier horizontale groepen. Twee groepen van 0 tot 2 jaar en twee groepen van 2 tot 4 jaar. Onze pedagogisch medewerkers op onze locatie hebben elk hun eigen specialisme. De verschillende aspecten van de ontwikkeling van jonge kinderen komen zo allemaal aan bod. Van peutergym tot muziekles en babymassage voor de allerkleinsten. 

Op de babygroep staat individuele aandacht centraal, het dagritme van thuis volgen we zo goed mogelijk. Als het even kan gaan we naar buiten om gezellig samen te spelen. Ook spelen wij regelmatig in de speelhal die wij tot onze beschikking hebben of in het Bon Bini Dorp. De cavia’s en konijnen zijn bij de kinderen in goede handen en worden regelmatig verwend met een lekkere wortel uit onze eigen moestuin. We trekken er vaak op uit in de omgeving. Met de zeslingwagen maken wij geregeld een wandeling met de baby’s en dreumesen. Ondertussen gaan de peuters op stap naar het bos, de Apenheul of de kinderboerderij.   

Vraag gerust ons magazine aan voor meer informatie of laat je persoonlijk rondleiden. Je bent van harte welkom!

Mandy Oud
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf

Tesselschadelaan 2
7314 LL Apeldoorn
085 732 62 80

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

Openingstijden peuterspeelzaal woensdag en vrijdag: 8.30 - 12.00 uur (tijdens vakanties gesloten)

LRK-nummer: 101115167 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Van 8.30 - 12.00 uur is de peuterspeelzaal voor 2 peutergroepen (2-4 jaar)

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding