Terug naar overzicht

BLOS Arnhem | Locatie Rosendaalseweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Rosendaalseweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Rosendaalseweg in Arnhem. Je vindt ons kinderdagverblijf tussen de woonwijken Monnikenhuizen en Nieuw-Monnikenhuizen. Op deze beschutte plek lijkt het kinderdagverblijf volledig opgenomen in de parkachtige omgeving.

Ons compleet gerenoveerde kinderdagverblijf ligt aan de achterkant van de Opstandingskerk. We hebben twee ruime groepsruimtes die met de grootste zorg zijn ingericht. De ene groep is speciaal ingericht voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Er is een grondbox en speelmat waar de kinderen veilig kunnen spelen. In de speelhoek is een keukentje met een klein tafeltje en er hangen twee wandpanelen waar ook de jongste kinderen mee kunnen spelen. De andere groepsruimte is een grote open ruimte met twee verdiepingen. Op de ene verdieping kunnen de kinderen bouwen, met de treinbaan spelen of rustig een boekje lezen op de bank. Op de andere verdieping is een keukenhoek en vinden de gezamenlijke momenten plaats. We bakken regelmatig met de kinderen, zoals soep en gezonde koekjes.

Ook buiten hebben we een mooie ruimte om te spelen en ontdekken. Er staat een houten speeltoestel met glijbaan waarin de kinderen regelmatig ijsjes aan elkaar verkopen. Verder is er een zandbak met speelmateriaal, een boog met takken waar de kinderen onder kunnen spelen en een moestuin met aardbeienplantjes. We gaan iedere dag even naar buiten en bij mooi weer picknicken we buiten.

In de omgeving is genoeg te doen. Op een paar meter afstand van ons eigen plein ligt een speeltuin waar vooral de peuters regelmatig naartoe gaan. Ook maken we af en toe een uitstapje naar Hoogte 80 en Park Angerenstein.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Femke de Boer
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Rosendaalseweg 505
6824 KL Arnhem
026 4464248

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 127461516 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 babygroep (0 tot 1 jaar)
  • 1 horizontale groep (1 tot 2,5 jaar)
  • 1 horizontale groep (2,5 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding