Terug naar overzicht

BLOS Haarlem | Locatie Westergracht (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Westergracht!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Westergracht in Haarlem! 

Ons kleinschalige kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 4 jaar is gevestigd in de Bavoschool in Haarlem West. Hier vind je ook onze buitenschoolse opvang. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Omdat ons kinderdagverblijf een kleinschalig karakter heeft, krijgt je kind veel individuele aandacht van onze pedagogisch medewerkers. Maar we geven je kind ook alle ruimte om zelfstandig de wereld te ontdekken. Zo ontdekt je zoon of dochter wie het is en wat het kan.

De groepsruimtes van ons kinderdagverblijf zijn huiselijk ingericht zodat je kind zich snel thuis voelt. De ruimtes zijn voorzien van uitdagend spelmateriaal die de ontwikkeling van je kind optimaal stimuleren. Iedere dag doen we leuke en leerzame activiteiten van de VVE-methode Piramide. In de gymzaal hebben we alle ruimte om vrij te bewegen. Hier doen we aan judo, dansen, yoga en gym. We volgen de ontwikkeling van je kind met het PeuterPlusPlan en bieden activiteiten aan die aansluiten bij zijn of haar behoeften. Ook werken we nauw samen met BSO Westergracht en de Bavoschool. Je kind raakt zo alvast gewend aan de omgeving, leerkrachten en kinderen waarmee het mogelijk in de klas komt en stroomt het gemakkelijk door naar de kleuterklas en/of buitenschoolse opvang.

Als het even kan gaan we lekker naar buiten. Er is een ruim speelplein dat oneindig veel buitenspeelmogelijkheden biedt. Ook gaan we regelmatig op avontuur in de omgeving. We maken een wandeling of brengen een bezoek aan de kinderboerderij of speeltuin Floragaarde. Dat zorgt gegarandeerd voor blij gezichten en gezonde blosjes op de wangen!

Bij voldoende animo (minimaal 5 aanmeldingen) krijgen de kinderen een warme maaltijd aan het einde van de dag.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Linda van Dorp
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Westergracht 3
2013 ZJ Haarlem
088 - 202 81 60

E-mail locatiemanager: [email protected]

Openingstijden: maandag t/m donderdag 07:30 - 18:30 uur en vrijdag 07:30 - 13:15 uur

LRK-nummer: 956061473 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Westergracht in Haarlem heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding