Terug naar overzicht

BLOS IJsselstein | Locatie Touwlaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Touwlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Touwlaan in IJsselstein! Ons kinderdagverblijf is gevestigd in het nieuwe Kindcentrum De Minstreel vlakbij ‘t Stadje in IJsselstein. In hetzelfde gebouw vind je onze buitenschoolse opvang en basisschool De Minstreel. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden! De locatie is zowel op de fiets als met de auto goed bereikbaar en er is een Kiss & Ride zone.

Ons kinderdagverblijf is in 2021 nieuw opgeleverd. Het pand heeft veel ramen wat zorgt voor een gezonde dosis dagelijks daglicht. Via onze eigen entree kom je bij diverse, gezellige ruimtes die uitnodigen tot ontdekken, leren en ontwikkelen. De lichte ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig, sfeervol en warm ingericht zodat de baby’s zich geborgen voelen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken.

We werken met de Uk & Puk methode, een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De thema’s sluiten aan bij hun belevingswereld. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, doen baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door. We werken nauw samen met de leerkrachten van het Kindcentrum De Minstreel. Zo zorgen we voor een soepele overgang naar de basisschool.

Door het mooie en ruime speelplein zijn er veel buitenspeelmogelijkheden. Maar dat is nog niet alles! In de moestuin worden plantjes geplant en krijgt je kind heuse groene vingers. Ook de omgeving biedt veel leuks. De kasteeltoren, de kloostertuin, ’t Stadje, het museum en de sporthal zorgen voor gave uitjes en eindeloos veel speelplezier samen met de kinderen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Roos van de Ree - Jongerling
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Touwlaan 23
3401 CA IJsselstein
085 732 62 81

Openingstijden: 7:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 981968831 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Touwlaan in IJsselstein heeft de volgende groepen:

  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding