Terug naar overzicht

BLOS De Bilt | Locatie Asserweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Asserweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Asserweg in De Bilt! Op 28 oktober 2019 zijn wij verhuisd van de Tuinstraat naar ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf aan de Prof. dr. T.M.C. Asserweg.

Onze lichte ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig, sfeervol en warm ingericht zodat baby's zich geborgen voelen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. Rondom ons pand genieten we van een mooie tuin voor eindeloos veel speelplezier. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Barbara Cloostra
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Prof. dr. T.M.C. Asserweg 2
3731 KX De Bilt
085 002 06 43

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 147857806 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 3 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale roepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (1 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding