Terug naar overzicht

BLOS Noordwijk | Locatie Hertenlaan (BSO)

Welkom bij BSO Hertenlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Hertenlaan in Noordwijk! Voorheen waren wij onderdeel van Wonderland Kinderopvang. Per 1 april 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Onze buitenschoolse opvang ligt midden in de natuur op het terrein van zorggroep ’s Heeren Loo tussen Noordwijk en Katwijk. De locatie is goed bereikbaar en er is beperkte parkeergelegenheid.

Onze locatie onderscheidt zich als een Natuur BSO. Vol enthousiasme laten wij de kinderen na schooltijd kennismaken met alles wat de natuur te bieden heeft. Onze BSO-ruimte is gevestigd in de manege van de zorggroep ’s Heeren Loo. De pony’s staan soms zelfs met hun neus tegen het raam! De locatie nodigt je kind uit om op ontdekking te gaan in de gezonde en uitdagende buitenomgeving. Er zijn diverse plekken waar je kind onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers de natuur kan ontdekken.

Na schooltijd bieden we je kind uitdagende activiteiten die passen bij zijn of haar leeftijd. En natuurlijk doen we dat zoveel mogelijk buiten. Behalve bij slecht weer. Dan kunnen we uitwijken naar onze gezellige binnenruimte. Er is veel materiaal aanwezig om mee te spelen en te knutselen. Maar je kind mag ook zelfstandig op ontdekking of gewoon even rustig chillen of huiswerk maken. Niets moet, alles mag!

We gaan regelmatig op avontuur in de omgeving. Op hetzelfde terrein is ook een kinderboerderij en op steenworp afstand van onze BSO ligt het bos, de zee en het strand. Hierdoor hebben we genoeg opties voor leuke uitjes in de natuur. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Juliëtte Bots
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Hertenlaan 8
2201 ZG Noordwijk
088 - 202 85 00

Openingstijden: ma, di en do na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen (op ma, di en do) van 08:00 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 136714432 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 14 kindplaatsen verspreid over 1 groep en werkt met een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang in Noordwijk is voor kinderen van de volgende basisscholen:

In overleg kunnen de kinderen van andere dan de hierboven genoemde scholen ook bij onze BSO geplaatst worden. De kinderen halen wij dan ook op uit school.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding