Terug naar overzicht

BLOS Velp | Locatie Rozendaalselaan (BSO)

Welkom bij BSO Rozendaalselaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Rozendaalselaan in Velp (Gld)! In het centrum vind je ons statige pand uit 1860, voorheen een Nederlandse bank. Het pand is nog altijd even prachtig en inmiddels omgetoverd tot een heus speelparadijs voor je kind.

Na een drukke schooldag en in de vakanties hebben kinderen behoefte aan ontspanning. Daarom ligt bij ons de nadruk op zelf mogen beslissen hoe je je vrije tijd besteedt. Hiervoor krijgt jouw kind, binnen zorgvuldig opgestelde kaders, alle vrijheid.

Op onze buitenschoolse opvang zijn er op de tweede en derde etage bijzondere ruimtes ingericht, speciaal gericht op de verschillende behoeften van kinderen. Je vindt bij ons onder andere een bibliotheek, 8+ groepsruimte en een grote buitenspeelplaats. De kinderen zullen zich binnen en buiten niet vervelen. De middagen vliegen voorbij! Op het buitenterrein kunnen ze lekker fietsen, voetballen, hockeyen of tafeltennissen. 

Met de BSO-bus ontdekken we samen met je kind de mooiste plekken van Velp en Rozendaal. Elke dag is weer een avontuur.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Floor Beernink
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Rozendaalselaan 14
6881 LC Velp (gld)
026 3641590

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 195600605 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding