Terug naar overzicht

BLOS Voorburg | Locatie Prins Bernhardlaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Prins Bernhardlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Prins Bernhardlaan in Voorburg! Je vindt ons kinderdagverblijf op sportpark ’t Loo, midden in het hart van Voorburg, langs de doorgaande route tussen Leidschendam en Den Haag. Onze BSO bevindt zich op hetzelfde terrein. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Ons kinderdagverblijf heeft een eigen pand op het terrein. Elke groep heeft een eigen ruime huiskamer die gezellig is ingericht en een deur heeft naar de omheinde tuin. Ook hebben we een gezellige woonkeuken waar de kinderen ons helpen met het bereiden van eten en drinken. Je kind krijgt elke dag een warme maaltijd tussen de middag, zonder zout en toevoegingen en met verschillende soorten groenten. In onze uitdagende tuin met kruiptunnel, glijbaan en zandbak kunnen de kinderen heerlijk spelen en op het betegelde terras fietsen.

Op ons kinderdagverblijf dagen we je kind uit om op ontdekking te gaan. Onze pedagogisch medewerkers geven je kind het zelfvertrouwen om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Denk aan zelf fruit snijden, zelf eten opscheppen en zelf de schoenen en jas aan- en uittrekken. Zo leert je kind iedere dag iets nieuws.

We gaan graag op avontuur in de omgeving. Zo maken we regelmatig een wandeling in het park of brengen we een bezoek aan de winkel of bibliotheek. Natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk naar onze BSO Ultramarijnhof. Deze locatie ligt op loopafstand van ons kinderdagverblijf en is gevestigd in de woonboerderij op het terrein van kinderboerderij Essesteijn. Tijdens schooltijden hebben we hier het rijk alleen en maken we gebruik van de binnenruimte, tuin en speelweide en bezoeken we de dieren in de stal of weide.

Je baby of peuter kan, wanneer jij daar toestemming voor geeft, bij ons buiten slapen in een speciaal buitenbedje. Buiten slapen heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het ervoor dat je kind een betere weerstand opbouwt. Daarnaast doet je kind tijdens een dutje buiten extra vitamine D op en kan slapen in de natuur heel rustgevend zijn. De speciale buitenbedjes zijn afgesloten waardoor er geen insecten bij de kinderen kunnen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Anja van Vuuren
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Prins Bernhardlaan 244
2273 BP Voorburg
070 221 19 97

Openingstijden: 8:00 tot 19:00 uur

Vervroegde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur

LRK-nummer: 244437336 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Voorburg heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 1 jaar)
  • 2 horizontale groepen (1 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding