Terug naar overzicht

BLOS Voorschoten | Locatie Burgemeester de Koolplantsoen (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Burg. De Koolplantsoen!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Burg. De Koolplantsoen! Ons kinderdagverblijf vind je in het voormalig kleutergebouw van de Rudolf Steiner School in de wijk Noord Hofland in Voorschoten. We zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer én de auto. In hetzelfde gebouw vind je onze buitenschoolse opvang. Ideaal voor ouders die kinderen hebben in verschillende leeftijden.

Ons kinderdagverblijf heeft een gezellige, rustige en natuurlijke uitstraling. Er zijn diverse speelhoeken waar de kinderen alle ruimte hebben om lekker te bewegen en te spelen. We besteden speciale aandacht aan seizoenen en jaarfeesten. We vieren die gezellig samen met mooi opgemaakte seizoenstafels, verhaaltjes, spelletjes en knutselwerkjes waarbij ontdekken belangrijker is dan het eindresultaat.

Tussen de middag genieten we van een versbereide warme lunch boordevol vitamines en mineralen. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken en structuren.

Elke dag spelen we buiten in onze ruime, beschutte tuinen, inclusief moestuintje. Uitdagend spelen is een thema waar we veel aandacht aan besteden. We hebben een Pikler klimrek waarmee kinderen hun grenzen verkennen. En onze beweegcoach zorgt regelmatig voor uitdagende activiteiten, zoals een parcours of valtraining. Ook gaan we regelmatig met de kinderen op pad. We zoeken mooie natuurschatten en lopen het Kabouterpad. Kinderen leren bij ons spelenderwijs van alles over de natuur en (kriebel)beestjes. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval en recycling.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marijke Klaverveld
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Burgemeester de Koolplantsoen 19
2253 KD Voorschoten
071 576 18 76

Openingstijden: 7.30 tot 18.30 uur

LRK-nummer: 758133601 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Peuter Academie

Iedere ochtend rond 10.00 uur verzorgen we, voor peuters vanaf 2,5 jaar, de Peuter Academie activiteit. Hiermee bereiden we kinderen op een speelse manier voor op de basisschool. 

Gesloten tussen kerst en oud en nieuw

Van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december 2021 zijn wij gesloten.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding