Kinderopvang Amersfoort

Welkom bij BLOS kinderopvang in Amersfoort!

Je kind gaat op avontuur bij BLOS en verkent spelenderwijs de wereld. Maakt vriendjes en ontdekt nieuwe vaardigheden en talenten. Dit doen we met uitdagende activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kind. Bij BLOS kinderopvang staat de ontwikkeling van jouw kind centraal.

Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang

Je vindt onze locaties in de onderstaande wijken van Amersfoort:

  • Bergkwartier
  • Kattenbroek
  • Nieuwland
  • Vermeerkwartier
  • Zielhorst

Meer over BLOS Contact

Vind een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kindje de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs verkent.

Bij ons speelt je peuter lekker met leeftijdsgenootjes en prikkelen we de fantasie van je zoon of dochter. Door samen te ontdekken wat het al kan of weet, waarbij we onze aanpak altijd afstemmen op de leeftijd en vaardigheden van jouw kindje. Spelen is ook dé manier voor je peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

Stoepkrijten bij BLOS kinderopvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na een dag op school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel leuke dingen doen. Bij BLOS gaan we verder dan alleen de opvang van je kind.

We dagen het uit zodat het zijn of haar interesses en talenten ontdekt. We starten met een eet- en drinkmoment en ondertussen kan je kind zijn verhaal even kwijt.

Daarna komen we in actie, samen of alleen. En voor kinderen die liever rustig aan hun huiswerk werken, ook dat kan bij BLOS.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS.

Touwtrekken bij BLOS kinderopvang

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding