Kinderopvang Amersfoort

Welkom bij BLOS kinderopvang in Amersfoort!

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Bij BLOS is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We zorgen daarbij voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien op zijn of haar eigen tempo.

In Amersfoort vind je verschillende BLOS locaties. Ontdek ze hieronder!

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Peuteropvang

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo bereiden we het gericht voor op de volgende stap. Zodat het lekker in zijn vel, vol zelfvertrouwen de overstap kan maken naar de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder!

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat je kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

We starten met een eet- en drinkmoment en ondertussen kan je kind zijn verhaal kwijt. Daarna komen we in actie, samen of alleen.

We geven de ruimte, maar dagen ook uit om op avontuur te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en talenten te ontdekken. Bij de BSO's van BLOS is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding