Kinderopvang Breukelen

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Breukelen!

Voorheen waren wij onderdeel van Wonderland Kinderopvang. Met ingang van 1 april 2022 zijn we samen met BLOS kinderopvang verdergegaan. Dezelfde warme en vertrouwde opvang, maar dan onder een nieuwe naam.

Op onze kinderopvang locaties in Breukelen is elke dag een avontuur. Spelend ontdekken wie je bent en wat je in je hebt.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In een veilige en vertrouwde omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later. In Breukelen vind je verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties. 

Kom eens kijken op een van onze kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang locaties in Breukelen. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een (digitale) rondleiding in. Je bent van harte welkom!

BLOS kinderopvang vind je op verschillende locaties in Breukelen. Ontdek ze hieronder!

Kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang

In Breukelen vind je onze kinderopvang locaties in de volgende wijken:

Breukelen Midden

Breukelen Noord

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf in Breukelen

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen we bij BLOS als geen ander. Daarom zorgen we voor een fijne en vertrouwde omgeving waarin je kind alle liefde en de volle aandacht krijgt om te groeien tot een prachtig mooi mens.

Op ons kinderdagverblijf willen we je kind echt iets leren; ieuwe vaardigheden, iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Daarom kijken we goed naar zijn of haar ontwikkeling. We kijken naar waar het staat, wat het goed en minder goed kan, naar zijn talenten en interesses en spelen daaropin.

De diverse speelhoeken, spelmaterialen en activiteiten op ons kinderdagverblijf zorgen voor afwisseling en avontuur. Zo kan je kind op ontdekking en in zijn of haar eigen tempo groeien. Al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag en geven we je kind vier dagen per week een versbereide, warme maaltijd.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij en altijd op de hoogte.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een persoonlijke overdracht bij het breng- en haalmoment en periodiek vindt er een 10-minutengesprek plaats. Daarin bespreken we samen de ontwikkeling van jouw kind.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Lees dan verder over het kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang in Breukelen

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt op onze peuteropvang alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Spelen is dé manier voor jouw zoon of dochter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Wanneer je kind doorstroomt naar de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang in Breukelen dan is er altijd de mogelijkheid om te wennen zodat we de overgang naar de BSO zo makkelijk mogelijk maken.

Wil je nog meer weten? Lees dan snel verder over de peuteropvang van BLOS kinderopvang! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO) in Breukelen

Na school gaat jouw kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die jouw kind thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen of beleven samen een uitdagend spel.

We beginnen altijd met een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal aan ons kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. Bij de BSO's van BLOS kinderopvang in Breukelen is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Al onze BSO's hebben ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens de schoolvakanties en studiedagen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding