Kinderopvang Haarlem

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Haarlem!

Op onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Haarlem is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. We weten wat er nodig is om je kind te ondersteunen in de ontdekkingsreis en ontwikkeling van baby tot prachtig mooi mens. Dat doen wij met alle liefde en onze volle aandacht.

We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. In een veilige en vertrouwde omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en maken daarbij onvergetelijke herinneringen voor later.

Kom eens een kijkje nemen op één van onze locaties in Haarlem. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in.

Je vindt ons kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang de wijken Europawijk, Haarlemmerhoutkwartier en Zijlwegkwartier in Haarlem.

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Kinderdagverblijf in Haarlem

Juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Op onze kinderdagverblijven in Haarlem zorgen we voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Waarin je kind alle liefde krijgt en de volle aandacht van de beste mensen. Zodat het vol vertrouwen kan groeien. Groter, wijzer en sterker, in zijn of haar eigen tempo.

We kijken goed naar de ontwikkeling van je kind. Naar waar het staat, wat het al kan en minder goed kan. We spelen in op zijn of haar talenten en interesses en sluiten aan op wat je kind nodig heeft. De verschillende (spel)materialen in de groepsruimtes dagen je kind uit om op ontdekking te gaan.

Tijdens de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Zo ben je er toch een beetje bij.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over het kinderdagverblijf van BLOS. Of bekijk onze folder.

vrolijke baby bij blos kinderopvang 1

Peuteropvang in Haarlem

Bij twee jaar bereikt jouw kind de peuterleeftijd. De leeftijd waarop het steeds meer vaardigheden leert en de wereld spelenderwijs ontdekt.

Voor je peuter is het niet alleen belangrijk dat het zich kan ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook dat het lekker kan spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Het leert spelenderwijs de wereld te ontdekken; dé manier voor jouw peuter om zich voor te bereiden op de basisschool.

En al dat spelen kost natuurlijk energie. Daarom bouwen we genoeg rustmomenten in tijdens de dag.

Benieuwd naar nog meer informatie over peuteropvang bij BLOS? Lees snel verder! Of bekijk onze folder.

handen in de lucht bij blos 1

Buitenschoolse opvang (BSO) in Haarlem

Na school gaat je kind bij ons ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Avonturen zijn belevenissen, ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

We starten met een eet- en drinkmoment en ondertussen kan je kind zijn verhaal kwijt. Daarna komen we in actie, samen of alleen.

We geven de ruimte, maar dagen ook uit om op avontuur te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en talenten te ontdekken. Bij de BSO van BLOS kinderopvang is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

We werken samen met diverse basisscholen in Haarlem waarvan wij kinderen ophalen en veilig naar onze BSO brengen. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Of bekijk onze folder.

Touwtrekken op de BSO van BLOS kinderopvang

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding