Kinderopvang Wateringen

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Wateringen!

Op onze Sport BSO in Wateringen is elke dag een avontuur. Sportend en spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. We willen je kind écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Door met elkaar te sporten en te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar en daarbij maken we misschien wel onvergetelijke herinneringen voor later.

Onze buitenschoolse opvang focust zich op een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Sport en spel staan daarbij centraal. We bieden een wisselend programma aan sport- en spelactiviteiten en spelen veel buiten.

Kom gerust een kijkje nemen op onze Sport BSO in Wateringen. Neem contact op voor een afspraak of plan zelf een rondleiding in. Je bent van harte welkom!

Buitenschoolse opvang

In Wateringen vind je onze Sport BSO in de Oranjewijk:

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school gaat jouw kind bij ons veel uitdagende dingen doen. We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons brede activiteitenaanbod: we bieden sport- en spelactiviteiten met een twist. Je kind maakt bij ons kennis met verschillende soorten sport en we doen net die dingen die je kind thuis niet doet. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven en maken samen mooie herinneringen voor later.

Eerst is het tijd voor een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie! Je kind kiest zelf welke (sport)activiteiten het gaat doen. Bij de BSO's van BLOS is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Onze Sport BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Wij werken samen met basisschool de Hofvilla in Wateringen waarvan wij kinderen ophalen.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding