Stage bij BLOS kinderopvang

Werken in de kinderopvang betekent dat je bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van de wereldburgers van morgen! Bij BLOS kinderopvang geloven we in continue ontwikkeling. Als je nieuwsgierig bent, dan wil je iedere dag iets nieuws leren. Wij geven talenten van de toekomst graag een kans om binnen onze BLOS-familie praktijkervaring op te doen en te groeien in het mooiste vak ter wereld. Zoek jij een stage? We vertellen je graag over de mogelijkheden bij BLOS kinderopvang

BOL stage

BLOS heeft op diverse locaties stageplekken voor leerlingen die een mbo-opleiding volgen waarmee je mag gaan werken binnen de kinderopvang (bekijk of jouw diploma kwalificeert met de diplomachecker). Je kan ervaring opdoen op zowel het kinderdagverblijf als op één van onze locaties voor buitenschoolse opvang. Als je bij ons stage loopt, word je altijd gekoppeld aan een werkbegeleider. Je bent tijdens je stagetijd niet bij BLOS kinderopvang in dienst, maar je ontvangt een stagevergoeding conform de cao.

Ben jij bezig met een mbo 3 of 4 opleiding in de richting van Pedagogisch medewerker, Onderwijsassistent of Sociaal Cultureel Werk en zoek je een fijne plek om ervaring op te doen en alle kneepjes van het mooiste vak ter wereld te leren? Mail dan je cv en stage-informatie naar [email protected] of neem contact op met Zoey 06-43617953.

beeld-stagepagina-staand.jpg

HBO stage

Volg jij een hbo-opleiding waarmee je uiteindelijk kwalificeert om te mogen werken in de kinderopvang? Je checkt het in onze diplomachecker. Wij kunnen je dan mogelijk een leuke stageplaats bieden. Mail ons je cv en stage-informatie naar [email protected] en wij nemen snel contact met je op!

Snuffelstage kinderopvang

Als je na het vmbo overweegt om een beroepsopleiding te volgen, dan is het fijn om kennis te maken met ons vakgebied. Op dit moment bieden wij helaas geen snuffelstages aan. Zodra wij dit weer gaan doen dan lees je dat hier!

Maatschappelijke stage

BLOS kinderopvang biedt helaas geen plaatsen voor een maatschappelijke stage aan.