Welkom bij BLOS kinderopvang

Werken bij de BLOS-familie

Bij BLOS kinderopvang draag je actief bij aan de toekomst van een nieuwe generatie. Dat doen we samen. Met de kinderen, hun ouders, onze collega’s en jou. Als collega neem je de kinderen mee op ontdekkingsreis. Elke dag helpen we kinderen met aandacht, zorg en spelenderwijs om zich te ontplooien en uit te groeien tot betrokken mensen. Op hun eigen tempo en eigen manier. Vanuit een moderne visie op pedagogiek. Met de support van onze collega’s op kantoor.

 

foto doe-dingen soepele reis
foto doe-dingen soepele reis

Jouw wereld, onze zorg

Stap voor stap ontdekken kinderen samen met jou de wereld. En ontdek jij jouw eigen talenten. Bij BLOS kinderopvang krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, met volop doorgroeimogelijkheden. En een missie met impact, waar we samen voor gaan. Met meer dan 2500 collega’s op ruim 300 locaties. We zorgen ervoor dat BLOS vertrouwt voelt. Voor de kinderen, hun ouders en voor onze collega’s. 

Ontdek en ontwikkel jouw talent

Ons fundament wordt gevormd door onze pijlers: 'People first', 'De planeet centraal', 'Pedagogiek voor de toekomst' en 'Positieve groei'. Bij alles wat we doen zijn onze pijlers leidend. In onze manier van werken op kantoor, in de interactie met kinderen en in de ondersteuning van jouw talent als collega. Want jouw wereld is onze zorg. 

Meer over BLOS

Onze waarden in actie

Teamspirit

We geloven in diversiteit en zijn samen succesvol. Bij BLOS werken we met respect en vertrouwen in elkaar. We hebben plezier en vieren onze successen. Bij BLOS zien, waarderen en helpen we elkaar.

Passie 

Bij ons vind je een werkplek waar we dingen bewust en met ons hart doen. Daar zijn we trots op! We vinden het leuk om anderen te betrekken bij ons doel.

Blijven leren

We leren van en met elkaar. Door nieuwsgierig te zijn en het elke dag een beetje beter te doen. We leren van de wereld waarin we leven. En van de collega’s en kinderen om ons heen.

Hoe pakken we dit aan?

Iedere dag bieden wij kinderen een veilige basis: fysiek en emotioneel. 
We werken vanuit een moderne visie op pedagogiek en in ons handelen zijn de volgende vier uitgangspunten leidend:

Meebouwen aan een betere toekomst?

Bij BLOS kinderopvang staan de kinderen centraal. Samen met jou als collega! We bieden jou een inspirerende omgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

Wil jij deel uitmaken van onze BLOS-familie? We maken graag kennis met jou! 

Bekijk onze vacatures