Babilou Family Nederland

Kantoorfuncties voor onze kinderopvang

Wij geloven dat een goede start voor ieder kind bijdraagt aan een betere wereld. Wij zijn Babilou Family Nederland. Een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. Met ruim 200 collega’s op verschillende kantoren in het land bouwen wij aan een betere toekomst. Voor ieder kind. 

Direct naar vacatures van Babilou Family Nederland

werken bij babilou
werken bij babilou
Babilou Family Nederland collega's in gesprek aan tafel

De grootste familie van Nederland

Vanaf verschillende locaties zetten wij ons elke dag in voor onze vier kinderopvanglabels. We ondersteunen ze op het gebied van finance, marketing, recruitment, HR, facilitair, customer care en pedagogiek, beleid en kwaliteit. Met al deze verschillende afdelingen en functies is er altijd een baan die bij jou past. En bij jou in de buurt is. Je vindt onze servicekantoren in:
 

  • Arnhem
  • Nieuwegein
  • Barneveld
  • Den Haag
  • Amsterdam

Eén familie, vier labels 

Onze familie bestaat uit vier unieke kinderopvanglabels met ieder een eigen onderscheidende identiteit. Met onze christelijke kinderopvang BijdeHandjes, onze internationale kinderopvang Zein, onze hoogwaardige reguliere kinderopvang BLOS en onze integrale kindcentra van Zonnekinderen voldoen wij aan de verschillende opvangwensen van families met kinderen van 0 tot 13 jaar.

Onze impact 

Als Babilou Family Nederland delen we kennis en ervaring. We investeren in wetenschappelijk onderzoek en zetten ons in voor projecten die de positieve impact op de levens van kinderen en hun ouders vergroten. We werken samen met kinderen, ouders, pedagogen, opleiders, overheidsinstanties en organisaties als UNICEF en KiKa. Zo groeien we samen verder en zetten we ons in voor een betere toekomst voor ieder kind.

Een wereldwijd netwerk 

Babilou Family Nederland is de Nederlandse tak van Babilou Family. Wereldwijd is Babilou Family betrokken bij de ontwikkeling van kinderen uit 57.000 gezinnen in 12 landen. Dit maakt ons tot een van de vijf grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. We delen ervaringen, investeren in wetenschappelijk onderzoek en werken aan projecten die een positieve impact op kinderen en hun ouders vergroten. 

Meet the Babilou Family Group

Onze collega’s en cultuur

Als je kiest voor een carrière bij Babilou Family Nederland, dan draag je bij aan een missie met impact. We doen dingen bewust en met ons hart. En daar zijn we trots op. We vinden het leuk om anderen te betrekken bij ons doel en zijn altijd nieuwsgierig naar hoe het anders en beter kan. We leren van en met elkaar. Door nieuwsgierigheid en een open blik. Samen bouwen we aan een betere wereld. Voor jouzelf en de mensen om ons heen.

De missie & visie

Join our family

Wat kun je verwachten? Een dynamische werkomgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd. En waar veel expertise aan boord is. Zo blijven we van elkaar leren. 

We houden van korte lijntjes. Loop gerust met een vraag binnen! Of gewoon om te kletsen. We houden van hard werken én hard lachen. Samen geloven we in ons grote avontuur. Een avontuur dat samengaat met goede koffie, een gezonde lunch van de Buurtboer en sportieve teamactiviteiten, zoals padeltoernooien, curling clinics en een wedstrijdje beachvolleybal.

Ga je met ons mee op avontuur? 

Bekijk de vacatures van Babilou Family Nederland

pedagogigisch medewerker met kind op de groep bij BLOS